Kardeşler birbirine sırt dönemedi! Prens Harry ve Prens William barıştı

İngiliz Kraliyet Ailesinin dikkat çeken üyeleri Prens William ve Prens Harry arasında esen soğuk rüzgarlar kardeşler arasındaki ipleri koparmıştı. Biri İngiltere'de biri Amerika'da yaşayan kardeşler Kraliçe'nin Platin Jübile etkinliği öncesinde ilişkilerini düzeltme kararı aldı.

Son dönemlerde yaşanan skandal olaylarla gündemden düşmeyen İngiliz Kraliyet Ailesi'nde Prens William ve Prens Harry arasındaki gerilim sık sık basına yansıyordu. 2020 yılında Meghan Markle ile evlendikten sonra Kraliyet Ailesinden ayrılma kararı alan Prens Harry, İngiltere'yi terk ederek Amerika'ya yerleşme kararı almıştı. Prens Harry'nin abisi Prens William ile aralarına giren kilometrelerce mesafe kardeşlik ilişkilerini de zedelemişti.

Prens Harry ve Prens William arasında soğuk rüzgarlar esiyor

Prens Harry ve Prens William arasında soğuk rüzgarlar esiyor

The Mirror'ın haberine göre; kardeşler büyükanneleri Kraliçe II. Elizabeth'in resmi Platin Jübile kutlamalarında tekrar bir araya gelmeden önce görüntülü sohbetler ve yazılı mesajlaşmalarla ilişkilerini düzeltmeye karar verdi. Kraliyet ailesine yakın bir kaynak konu hakkında "Kardeşlerin her şeyin oturması için zamana ihtiyacı vardı. William da dahil olmak üzere aile, Harry ve Meghan’ın kraliyet ailesinden ayrılmayı seçme şekliyle hayal kırıklığına uğradı. Ama şimdi olanların geçmişte kaldığına ve devam ettiklerine dair güçlü bir his var" şeklinde konuştu. 

Prens William, Prens Harry ve eşi Meghan Markle

Prens William, Prens Harry ve eşi Meghan Markle

Kaynak, haftalık olarak görüntülü sohbet eden kardeşlerin eski arkadaş ilişkilerini de yeniden yakalamaya çalıştığını vurgulayarak "Ayrıca çocuklarıyla yeniden bağ kurmalarına izin veren FaceTime görüşmeleri yaptılar. William, Meghan’ın iyi bir anne ve sadık bir eş olduğunu görüyor ve kardeşi için gerçekten memnun" ifadelerini kullandı. Kraliçe II. Elizabeth'in Platin Jübilesi'nde tekrar bir araya gelmeye hazırlanan kardeşlerin görüşme öncesi aralarındaki bağı kuvvetlendirmek istediği ileri sürülüyor.

Kraliyet ailesinin gözde kardeşleri barışmak için birbirlerine adım attı

Kraliyet ailesinin gözde kardeşleri barışmak için birbirlerine adım attı

DAHA ÖNCE NELER OLDU?

Prens Harry ve Meghan Markle'ın Kraliçe II. Elizabeth'e gizlice gerçekleştirdiği görüşme sırasında kardeşini görmek istemeyen Prens William, eşi ve çocuklarıyla Alpler'de kayak tatiline çıktı. Bazı kaynaklar tarafından Harry ile Meghan'ın Londra'ya uğrayıp Elizabeth'i görmesinin sürpriz olduğu iddia edilse de Kraliçe'nin büyükanne konumunun yanı sıra "Kraliçe" sıfatı göz önüne alındığında bu pek mümkün değil.

Kraliçe II. Elizabeth ve torunu Prens Harry

Kraliçe II. Elizabeth ve torunu Prens Harry

İngiliz Kraliyet Ailesine yakın bir kaynak Daily Beast adlı internet sitesine verdiği demeçte "Harry'nin, İngiltere topraklarına adım atması ağabeyi William tarafından istenmiyor." ifadelerini kullandı. Görünen o ki Prens William, Kraliyet Ailesinin asi üyesini ne görmek ne de duymak istemiyor. 

Prens William ve Prens Harry

Prens William ve Prens Harry

96 yaşındaki Kraliçe II. Elizabeth'e torunu Prenses Eugenie'den büyük darbe! Portekiz'e...

İLİŞKİLİ HABER

96 yaşındaki Kraliçe II. Elizabeth'e torunu Prenses Eugenie'den büyük darbe! Portekiz'e...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Ömer 1 yıl önce

Taht Harry'nin hakkı! Yaşasın Harry, Lütfen yayalım

Toplam 1 beğeni