Kameralara takılan Nebahat Çehre'den açıklamalar!

Dizilerin sevilen yüzü oyuncu Nebahat Çehre, kameralardan uzakta kalma sebebini açıkladı. Bayramını nasıl geçirdiğini de açıklayan Çehre, oyuncu arkadaşlarının vefasından bahsederken Kıvanç - Başak Tatlıtuğ çifti için "Onları asla ihmal etmem" şeklinde ifade etti. Ünlü sanatçının samimi açıklamalarıysa gündeme bomba gibi oturdu.

78 yaşındaki ünlü oyuncu Nebahat Çehre, 1960 yılında Türkiye Güzeli seçilerek dünya üzerindeki yarışmalarda temsil etmişti. Hala güzelliğinden hiç bir şey kaybetmeyen, zamana meydan okuyan hali ile oyunculuğa devam ediyor. En son 2018 yılında yayınlanan "Yuvamdaki Düşman" dizisinde boy gösteren Çehre, uzun zamandır ekranlarda olmayışından ötürü sevenlerine açıklamalarda bulundu.

nebahat çehre

nebahat çehre

"SAKİN GEÇİRDİK"

Başarılı oyuncu Nebahat çehre, geçtiğimiz günlerde Etiler'de objektiflere takıldı. Spor kıyafeti ve havalı görüntüsüyle dikkatleri üzerine toplayan güzel oyuncu basın mensuplarının yönelttiği sorulara cevap vermekten kaçınmadı. Muhabirlerin bayram tatili hakkındaki sorusuna cevap veren Çehre, "Bu bayramda çok ziyaretçim olmadı, çoğu tatile gitti. Biraz sakin geçirdik" açıklamasında bulundu.

nebahat çehre

nebahat çehre

"VEFASIZLIK GÖRMEDİM"

100'ü aşkın projede yer almış oyuncuya "Birlikte çalıştığınız oyuncu arkadaşlarınızdan vefasızlık görüyor musunuz?" sorusu üzerine Çehre, "Hayır, görmüyorum. Arayan soranım var. Sanatçı bazı arkadaşlarımız, oyuncular arıyor. Bu durum ilişkilerinize bağlı oluyor" şeklinde konuştu.

nebahat çehre

nebahat çehre

"ŞİMDİ ORTAMLAR DAHA SICAK"

Yeşilçam'a kıyasla yeni oyuncuların vefa seviyesinin daha yüksek olduğunu belirten Çehre, "Yeşilçam’da oyuncularla iç içe olamıyorduk çünkü nefes alacak vaktimiz yoktu. Yılda neredeyse 150 film çekiliyordu. Şimdiki ortam daha sıcak" ifadelerini kullandı.

beren saat, selçuk yöntem, nebahat çehre ve kıvanç tatlıtuğ

beren saat, selçuk yöntem, nebahat çehre ve kıvanç tatlıtuğ

"ASLA İHMAL ETMEM ONLARI"

Nebahat Çehre, "Aşk-ı Memnu" dizisindeki rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer’in dünyaya gelen çocukları Kurt Efe hatırlatılınca, "Başak’la sürekli konuşuyoruz, doğumdan sonra da konuştuk. İhmal etmem onları. Anneli, babalı sağlık içinde büyüsün inşallah, önleri açık olsun. Kime benzediğini sormadım, yeni olduğu için sürekli değişiyor. Anne çok güzel, baba da çok yakışıklı, önemli olan geleceği güzel olsun" açıklamasını yaptı.

nebahat çehre

nebahat çehre

"BAŞLAMIŞ DİZİYE GİRMEM"

Gelen projelerin içine sinmediğini söyleyen Çehre, "Ben başlamış hiçbir diziye dahil olmam. Bugüne kadar çekmiş olduğum karakterlerin dışına çıkmak istedim, o yüzden direniyorum. Bakalım daha ne kadar direneceğim? Oyuncunun değişik karakterler oynaması lazım. Salon kadını, süslü, şık giyinen karakterler oynadım. Böyle bir karakter olabilir ama karakterde değişik bir şey olması lazım. Bir doktor olabilir, savcı olabilir, hakim olabilir" ifadelerinde bulundu.

Hülya Avşar'ın daha önce hiç görülmemiş çocukluk fotoğrafı!

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Avşar'ın daha önce hiç görülmemiş çocukluk fotoğrafı!
Ekrem İmamoğlu'nu yere göğe sığdıramayanlar ateş püskürdü

İLİŞKİLİ HABER

Ekrem İmamoğlu'nu yere göğe sığdıramayanlar ateş püskürdü

BİR YORUM YAPIN 0