Selami Şahin'den oğlu Lider'e ilginç çağrı: İnşallah yakında...

Maslak'ta bayram konseri veren Selami Şahin oğlu Lider Şahin'in evlenmesi konusunda ilginç bir çağrıda bulundu.

Selami Şahin ve Burcu Güneş, önceki akşam bir mekanda sahne aldı. Sahne öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek, herkesin geçmiş Ramazan Bayramı'nı kutlayan ikili, "Ben Bir Kadın Sevdim şarkısını sahnede beraber seslendireceğiz, her zamanki gibi yine çok heyecanlıyız. Bu şarkı bizimle efsaneleşti, enerjisi dünyaya yayıldı. Şu anda hem film, hem dizi müziği olarak kullanılıyor" diyerek, heyecanlarını paylaştılar.

Lider, Meryem ve Emirhan adında üç çocuğu olan usta sanatçı Şahin muhabirlerin torun özlemiyle ilgili sorularına yanıt verdi.

Selami Şahin

Selami Şahin

Ünlü şarkıcı "İnşallah yakında oğlum evlenir, bir torunum olur. 'Evlat fındık, torun fındık içi' derler, Allah hepimize nasip etsin. Ben çocuklarımla arkadaş gibiyim. 'Evlen, boşan, evlenme' demem. Arkadaşız konuşuruz ama kararları kendileri verecek. Çünkü hayatlarını kendileri çiziyor." dedi.

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0