Gülseren Budayıcıoğlu'ndan şaşırtan Binnur Kaya açıklaması! 'Önce bana teklif edildi ama...'

Ekranların fenomen dizisi Kırmızı Oda'nın yazarı Gülseren Budayıcıoğlu, önceki günlerde katıldığı bir programda oyuncu Binnur Kaya hakkında konuştu. "Doktor Hanım" rolünün ilk olarak kendisine teklif edildiğini söyleyen Budayıcıoğlu, "O kadarı bana çok gelir." dedi.

"İstanbullu Gelin", "Camdaki Kız", "Masumlar Apartmanı" ve "Kırmızı Oda" gibi dizilerle adını geniş kitlelere duyuran Psikiyatr-Yazar Gülseren Budayıcıoğlu, geçtiğimiz günlerde Hülya Koçyiğit'in TRT 2 ekranlarında yayınlanan "Film Gibi Hayatlar" adlı programına konuk oldu. 

Gülseren Budayıcıoğlu

Gülseren Budayıcıoğlu

Kitaplarının dizi olacağını hayal kurmayı seven biri olmasına rağmen hiç hayal etmediğini anlatan Budayıcıoğlu, birkaç hafta önce final yapma kararı alan "Kırmızı Oda" dizisi hakkında ilk kez konuştu. Binnur Kaya'nın oynadığı "Doktor Hanım" rolünün ilk olarak kendisine teklif edildiğini ancak kabul etmediğini dile getiren ünlü isim "O kadarı bana çok gelir. Binnur’u çok zevk ile izledim. Çok güzel bir psikiyatristti o masada. O ilişki kurma tarzı falan o kadar güzeldi ki. Gerçeğe çok yakın bir doktor oldu orada o" ifadelerini kullandı.

Binnur Kaya

Binnur Kaya

Gülben Ergen'den sevindirici haber! Taburcu oldu

İLİŞKİLİ HABER

Gülben Ergen'den sevindirici haber! Taburcu oldu
Ahmet Çakar canlı yayında herkesi şoke etti!

İLİŞKİLİ HABER

Ahmet Çakar canlı yayında herkesi şoke etti!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0