Dünyaca ünlü grup U2'den Kiev metrosunda moral konseri!

Dünyaca İrlandalı rock müzik grubu U2, Ukraynalılara metroda müzik konseri verdi. Ünlü grup Ukrayna'nın başkenti Kiev'deki Khreshchatyk metro durağında düzenlediği konserle Ukraynalıları eğlendirdi. Savaşın başında sığınak olarak kullanılan metroda yüzlerce kişi grubun şarkılarına eşlik etti.

U2 rock müzik grubu, 1976 yılında daha lise çağlarındayken İrlanda'nın başkenti Dublin'de kuruldu. Fakat, dinî ritüelleri anımsatan soundu, Bono'nun duygu dolu sesi ve The Edge'in dokunaklı gitarı, 1980'li yılların ortalarına gelene kadar grubun uluslararası alanda büyük ün kazanmasını sağladı. 1987 çıkışlı "The Joshua Tree" albümüne kadar grubun canlı performansları albüm satışlarından daha kazançlıydı. 22 Grammy Ödülü alarak rekor kırmış grup, hayatları boyunca sürekli yardım ve sosyal destek sağlamaya çalışmışlardır.

u2 rock grubu

u2 rock grubu

"GURUR DUYDUK"

Dünyaca ünlü İrlandalı rock grubu U2, geçtiğimiz günlerde Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin daveti üzerine u2, Kiev'in Khreshchatyk metro durağında halkı coşturan bir konser düzenledi. Düzenlenen konserde en sevilen şarkıları dile getiren grup U2, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada böyle bir organizasyonda olmaktan gurur duyduklarını ifade etti.

u2 rock grubu

u2 rock grubu

"GURURUNUZU ALAMAZLAR"

Ünlü grup U2, 40 dakika süren konser macerasını "Bu akşam, Ukrayna'nın gökyüzünde çatışma sesleri duyulacak ama sonunda özgür olacaksın. Hayatınızı alabilirler ama gururunuzu alamazlar." şeklinde açıkladı. 

u2 rock grubu

u2 rock grubu

"ÖZGÜRLÜĞÜ SEVEN HERKES İÇİN..."

Grubun solisti Bono, "Başkanınız şu anda özgürlük davasında dünyaya öncülük ediyor. Ukrayna halkı sadece kendi özgürlüğü için savaşmıyor, özgürlüğü seven herkes için savaşıyor." ifadelerini kullandı.

Ahmet Çakar canlı yayında herkesi şoke etti!

İLİŞKİLİ HABER

Ahmet Çakar canlı yayında herkesi şoke etti!
Başak Dizer Tatlıtuğ'un paylaşımı sosyal medyayı salladı!

İLİŞKİLİ HABER

Başak Dizer Tatlıtuğ'un paylaşımı sosyal medyayı salladı!

BİR YORUM YAPIN 0