Şevval Sam'ın oğlu Tarık Emir askere gidiyor!

Oyuncu Şevval Sam'ın oğlu Taro Emir, Sadakatsiz dizisindeki performansıyla gündeme oturmuştu. Geçtiğimiz gün nişanlısı Sofia ile annesi şevval Sam ile yemeğe çıkan Tarık Emir Tekin, mekan çıkışı görüntülendi. Şevval Sam'ın duygusal anları göze çarparken, konuşmaktan güçlük çekti.

Sadakatsiz dizisinde oynadığı "Selçuk" karakteriyle izleyicilerden tam not alan oyuncu Tarık Emir Tekin (Taro), takipçilerinin beğenisini toplamaya devam ediyor. Giyinişinden saç şekline kadar farklı bir tarza sahip olan Şevval Sam'ın 25 yaşındaki oğlu Tarık Emir, askere gideceği açıklanınca Şevval Sam duygusal anlar yaşadı.

tarık emir tekin

tarık emir tekin

KONUŞMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ!

Başarılı oyuncu Şevval Sam'ın kendisi gibi oyuncu oğlu Tarık Emir Tekin bedelli askerlik yapacağı öğrenildi. Saç ve sakallarını kestiren Tekin, annesi ve nişanlısıyla veda yemeği yedi. Oğlunu askere uğurlayacağı için duygusal olduğunu belirten Sam, konuşmakta güçlük çekti.

şevval sam

şevval sam

"HEYECANLIYIZ!"

Tekin'i yolcu ettikten sonra basın mensuplarını kırmayarak sorularına yanıt veren Sam "Şimdi yolcu ettim oğlumu. Pazartesi teslim olacak. O da ben de çok heyecanlıyız. Biraz da duygusallaştım haliyle" diyerek muhabirlere teşekkür etti. O sıralarda annesi ve nişanlısına gül alan Tarık Emir, Şevval Sam'ın gözlerini bir kez daha doldurdu.

tarık emir tekin ve nişanlısı sofia

tarık emir tekin ve nişanlısı sofia

EVİ FERNER'DE ASKERLİĞİ MALTEPE!

Geçtiğimiz gün Bebek'te kameralara nişanlısı ile takılınca samimiyetle cevap verdi. Taro Emir, askere gideceğini ve nerede yapacağını açıkladı. Sevilen ünlü oyuncu, "Haftaya askere gidiyorum." şeklinde bedelli askerlik yapacağını söyleyen Tekin, "Biraz uzağa düştüm. Evim Fenerbahçe’de, Maltepe’de askerlik yapacağım" diye espri yaptı.

şevval sam ve oğlu tarık emir tekin

şevval sam ve oğlu tarık emir tekin

Tarık Emir Tekin, vatani görevini Maltepe’de yapacağını belirtti. Tekin, annesi Şevval Sam’ın da kendisini özleyeceğini sözlerine ekledi.

BİR YORUM YAPIN 0