İstenmeyen gelin Samar Dadgar Özcan Deniz'in annesine tepki gösterdi!

İranlı modacı Samar Dadgar'la yakın zamanda nikah masasına oturmaya hazırlanan ünlü şarkıcı Özcan Deniz'in annesi Kadriye Deniz geçtiğimiz günlerde oğlunun evlenmesini istemediğini söylemişti. Daha önce bu beraberlik için "Rızam yoktur" açıklamasında bulunan Kadriye Deniz'e Samar Dadgar'dan jet yanıt geldi.

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, bir süredir özel hayatında yaşadığı problemlerle gündemden düşmüyor. Feyza Aktan ile olaylı bir şekilde boşanan Deniz, yakın zamanda İranlı Modacı Samar Dadgar ile bir ömür boyu mutluluğa evet demeye hazırlanıyor. Bu evliliğe sıcak bakmayan Özcan Deniz'in annesi Kadriye Deniz, konu hakkında sessizliğini bozarak "Ben Özcan'ın evlenmesini istemiyorum" diyerek tepkisini ortaya koymuştu. 

Özcan Deniz ve Samar Dadgar

Özcan Deniz ve Samar Dadgar

Müstakbel kayınvalidesinden onay alamayan Samar Dadgar ise önceki gün bir AVM'de objektiflere yansıdı. Pırlanta yüzük ve bileklik modelleri deneyen Dadgar, karşısında gazetecileri görünce alışverişini apar topar sonlandırdı. Oğlunun yeniden evlenmesini istemeyen Kadriye Deniz'in açıklamalarıyla ilgili "Konuşmak istemiyorum" diyen Dadgar'ın keyifsizliği gözlerden kaçmadı. 

Samar Dadgar Kadriye Denizin açıklamaları hakkında konuştu

Samar Dadgar Kadriye Denizin açıklamaları hakkında konuştu

 

DAHA ÖNCE NE OLDU?

Feyza Aktan ile yaşadığı olaylı boşanma süreciyle uzun süre gündemden düşmeyen şarkıcı Özcan Deniz, eski eşine şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılandığı davadan beraat etmişti. Son olarak oğlu Kuzey'in annesi Aktan'ı affettiğini söyleyen Deniz, yakın zamanda kendisinden 23 yaş küçük olan İranlı Modacı Samar Dadgar ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. 

Özcan Deniz

Özcan Deniz

Özcan Deniz'in annesi Kadriye Deniz, geçtiğimiz gün kızı Yurda Deniz'in güzellik merkezinin açılışında oğlu Özcan Deniz hakkında konuştu. "Kimse gözyaşı dökmesin ama bunların hepsini kaldırmak zor, hele hele Özcan'ın hayatını taşımak kolay değil. Herkes istediği yerde olsun, birbirlerini üzmesinler" diyen Kadriye Deniz müstakbel gelini Samar Dadgar'ı istemediğine yönelik ifadeler kullandı.

Özcan Deniz ve Samar Dadgar

Özcan Deniz ve Samar Dadgar

"BEN ÖZCAN'IN EVLENMESİNİ İSTEMİYORUM"

Oğlunun yeniden mutsuz olmasından korkan anne Deniz "Özcan eğer mutluysa sonuna kadar istiyorum ilişkilerini. Onun mutluluğu benim için çok önemli, bir yastığa baş koysunlar. Ama ben Özcan'ın evlenmesini istemiyorum. Belki bu konuşmam kız arkadaşının gücüne gidebilir ama ben istemiyorum." şeklinde konuştu.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

ertan 1 yıl önce

bırak annesi üzülme ... uzun sürmez ayrılırlar. sanatçılardan ömür boyu evli kalanlara devlet nişanı vermek gerek. Evliliklerin (seviyeli birlikteliklerin!!!) Süresi bellidir. O süre de DAHA güzel(kadın)-yakışıklı(erkek), genç(kadın)-zengin(erkek) bulana kadardır............... sabır selamet sürat felaket.