Kanserle mücadele eden Güler Işık'ın acı günü! Aldığı haberle yıkıldı

Sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiren ve kanserle mücadele eden Güler Işık, aldığı acı haberle yıkıldı. Güler Işık, annesinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Söylediği türkülerle adından söz ettiren ‘Türkülerin kraliçesi’ lakaplı Güler Işık, aldığı acı haberle yıkıldı. 2015 yılında meme kanserine yakalanan ve hastalığı yeniden nükseden 55 yaşındaki şarkıcı, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını duyurduğu ve sevenlerinden dua istediği annesini kaybetti.

güler ışık

güler ışık

Güler Işık, paylaşımına; ''Canım annem hakka yürüdü. İnna Lillahi ev inna ileyhi Raciun'' notunu düştü. Ünlü sanatçıya, takipçilerinden baş sağlığı mesajları yağdı.

güler ışık

güler ışık

Güler Işık'a takipçileri tarafından yüzlerce destek yorumu geldi.

 

Annesinin nikahına bile gitmeyen Oğulcan Engin'den Seda Sayan paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Annesinin nikahına bile gitmeyen Oğulcan Engin'den Seda Sayan paylaşımı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0