İclal Aydın'dan 'Üç Kız Kardeş' dizisi hakkında şaşırtan açıklama!

Şimdilerde Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi “Üç Kız Kardeş”in uyarlandığı romanın yazarı olan İclal Aydın ilk kez açıklamada bulundu.

Kendi romanından uyarlanan “Üç Kız Kardeş” dizisinde ‘Nesrin’ karakterini canlandıran İclal Aydın, Magazin İzmir dergisine röportaj verdi. Ünlü oyuncu, “Romanı yazarken bir gün ekranlara uyarlanacağını düşünüyor muydunuz?” sorusuna “En başında bir dizi taslağıydı zaten. Sonra televizyondan vazgeçip o taslağı romana çevirdim” diye yanıt verdi.

Aydın, rolüyle ilgili de bir itirafta bulundu. Sanatçı, “Yazdığınız satırlarda ‘Nesrin’le kendinizi özdeşleştirdiğiniz oluyor muydu? Kitabınızda yer alan bir karakteri canlandırmak size neler hissettiriyor?” sorusu üzerine şöyle konuştu: “Hiçbir zaman olmadı. Kendi içimde oynayarak yazarım. Her bir karakteri bu yüzden çok severim ama benimsemem. Bana ait kimlikler olmazlar. Bu yüzden bazılarını biraz daha çok severim. Mesela ‘Unutursun’ romanındaki Gavras Bey, ‘Söylenmemiş Sözler’deki Nona benim için ayrıcalıklı karakterlerdir. Nesrin’i oynamaya pek kolay adapte olduğumu söyleyemem. Ama alıştım şimdilerde.”

 

Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer mutluluğu buldu! Nişandan pozları olay oldu

İLİŞKİLİ HABER

Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer mutluluğu buldu! Nişandan pozları olay oldu
Zahide Yetiş Müge Anlı ile ilgili o gerçeği ilk kez açıkladı! Sosyal medyada gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

Zahide Yetiş Müge Anlı ile ilgili o gerçeği ilk kez açıkladı! Sosyal medyada gündem oldu

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0