Fahriye Evcen huzuru doğada buldu! Kayalıkların üzerindeki pozları olay oldu

"Alparslan: Büyük Selçuklu" dizisinin yıldız oyuncusu Fahriye Evcen, sosyal medya hesabından yaptığı kayalık paylaşımlarıyla gündem oldu. Spor stiliyle doğada zaman geçiren ünlü oyuncunun keyifli halleri gözlerden kaçmadı.

Başarılı oyunculuk performansı ve özel hayatıyla ilgi odağı haline gelen oyuncu Fahriye Evcen, son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi. 2017 yılında meslektaşı Burak Özçivit ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu 2019 yılında oğlu Karan'ı kucağına alarak anne olma sevinci yaşamıştı.

Fahriye Evcen, Burak Özçivit ve oğulları Karan

Fahriye Evcen, Burak Özçivit ve oğulları Karan

Sık sık eşi ve oğluyla mutlu aile pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan Evcen, son olarak kayalıkların üzerine boylu boyunca uzandığı pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Spor giyim tarzı ve keyifli halleriyle dikkatleri üzerine çeken Evcen'in paylaşımı kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum aldı.

Fahriye Evcen sosyal medya paylaşımı

Fahriye Evcen sosyal medya paylaşımı

Eşinin paylaşımına kayıtsız kalmayan Burak Özçivit de ateş ve kalp emojisi ekleyerek yorum yaptı.

Fahriye Evcenin kayalık pozları sosyal medyayı salladı

Fahriye Evcenin kayalık pozları sosyal medyayı salladı

İspanya'da Survivor şampiyonu yatağında ölü bulundu!

İLİŞKİLİ HABER

İspanya'da Survivor şampiyonu yatağında ölü bulundu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Nisa Suresi 136 Ayet 1 yıl önce

Ey iman edenler, iman ediniz.