Seren Serengil ablasını savcılığa şikayet etti!

Ünlü sunucu Seren Serengil, üvey ablası Fulya Telli ile yaşadığı sorunlar sebebiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu. Serengil, ablasının cezalandırılması talebinde bulundu. Serengil'in dilekçesinin açıklamaları ve ayrıntıları ortaya çıktı.

51 yaşındaki ünlü sunucu Seren Serengil, annesi Nevin Teoman'ın ilk evliliğinden olan kardeşi Fulya Telli arasındaki anlaşmazlık yargıya taşındı. Ünlü sunucu ile ablası arasında sürekli bir anlaşmazlığın yer aldığı son dönemde işler ciddiye bindi. Serengil, ablasının cezalandırılması için savcılığa suç duyurusunda bulundu.

seren serengil

seren serengil

"HAZMEDEMİYOR"

Seren Serengil iki yıl önce katıldığı bir TV programında Fulya Telli hakkında, "Ablam annemin bana olan sevgisini hazmedemediği için yağcılık yapıyor. Ablam yılanlıklar yaparak söz hakkını kaybetti. Annemle aramıza girerek bizi uzaklaştırmaya çalıştı" şeklinde ifade etmişti.

seren serengil

seren serengil

"HASAR VERMEK İSTEDİ"

Ablası hakkında harekete geçen Seren Serengil, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikâyette bulundu. Seren Serengil dilekçesinde, ''Annemizi yanlış yönlendirme ve asılsız bilgilendirmelerle harekete geçmesi için azmettirmiştir. Aramızdaki anne kız ilişkisine hasar vermek istemiştir." şeklinde ifade etti.seren serengil ve annesi

seren serengil ve annesi

"YIPRANDIM"

Dilekçenin devamında Seren Serengil, annesi Nevin Teoman'ın ''Kızım bana bakmıyor'' diyerek kendisine dava açtığını belirtti. Dilekçede sunduğu cevap ise ''Fulya Telli beni karalamak, küçük düşürmek için çabalamaktadır. Annemi ikna ederek davayı açmasını sağlamıştır. Manevi olarak yıprandım." diyerek kendisine hakaret ve şantaj bulunduğunu iddia etti.

Zahide Yetiş Müge Anlı ile ilgili o gerçeği ilk kez açıkladı! Sosyal medyada gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

Zahide Yetiş Müge Anlı ile ilgili o gerçeği ilk kez açıkladı! Sosyal medyada gündem oldu

BİR YORUM YAPIN 0