Nursel Ergin'in ağladığı Gelinim Mutfakta'da büyük kriz! Kayınvalide gelinin üzerine yürüdü

Gündüz kuşağının fenomen programı Gelinim Mutfakta'nın 930'uncu bölümünde kayınvalideler ve gelinler resmen birbirine girdi. Final günü Senanur gelin, başka bir gelin adayının ismini altın sayfasından silince kayınvalide Sevilay Hanım adeta deliye döndü.

Kanal D ekranlarının sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta, hafta içi her gün 5 farklı gelinin kıyasıya mücadelesini gözler önüne seriyor. Kimi zaman duygulandıran kimi zaman güldüren programın 930'uncu bölümünde Senanur gelin ve kayınvalide Sevilay Hanım arasında kriz çıktı.  

Senanur Gelin

Senanur Gelin

Miyase Gelin, hafta boyunca kötü puanlar aldığı için tüm gelin adayları tarafından hedef haline gelmişti. Senanur gelinin Miyase geline "Etkisiz eleman!" diye bağırmasıyla ortalık bir anda karıştı ve kayınvalide Sevilay Hanım mutfağı bastı. Gelinine etkisiz eleman denilmesine çok sinirlenen Sevilay Hanım, Senanur gelinin üzerine doğru yürüyerek "Sen kime diyorsun etkisiz eleman, heyyy!" şeklinde mutfağa giriş yaptı.

Miyase gelin

Miyase gelin

Gelin Miyase'yi bile şoke eden o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Sevilay Hanım ve gelini Miyase

Sevilay Hanım ve gelini Miyase

NURSEL ERGİN AĞLAYARAK STÜDYOYU TERK ETMİŞTİ!

Kaynana ve gelinlerin eğlenceli hallerini izleyenlerle buluşturan Gelinim Mutfakta'nın son bölümüne sunucu Nursel Ergin'in ağlaması damga vurdu.

Gelinim Mutfakta Nursel Ergin

Gelinim Mutfakta Nursel Ergin

Fenomen gelin Miyase, önceki gün yayınlanan yarışmada kaynanası Sevilay Hanım ile yaşadığı sorunlar nedeniyle üvey kaynanası ile yarışmaya devam etmek istediğini açıklayınca stüdyoda gergin anlar yaşandı. Sevilay Hanım gelininin isteği üzerine adeta çılgına döndü ve ikili tartışmaya başladı.

Gelinim Mutfakta Miyase ve kayınvalidesi Sevilay Hanım

Gelinim Mutfakta Miyase ve kayınvalidesi Sevilay Hanım

Gelin ve kaynananın tartışmasına kayıtsız kalamayan Nursel Ergin, bir anda ağlamaya başlayarak stüdyoyu terk etti. İzleyenleri şoke eden olay sosyal medyada gündem olurken ünlü sunucunun gözyaşları çok konuşuldu.

 Nursel Ergin ağlayarak stüdyoyu terk etti

Nursel Ergin ağlayarak stüdyoyu terk etti

Esra Erol'a en anlamlı hediye! Hayranları adına su kuyusu açtırdı

İLİŞKİLİ HABER

Esra Erol'a en anlamlı hediye! Hayranları adına su kuyusu açtırdı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 8

mesutto 1 yıl önce

REYTING ICIN YALANDAN agla mıllet gorsun dıyede o yalan gozyaslarını sılme kı duygu patlaması yasasın bazı embesıller ıste oyle boyle bu bos programlar 930 bolum yayınlanır

Toplam 1 beğeni

Leylaa 1 yıl önce

Bunlar hep bir oyun

Toplam 1 beğeni

Havva 1 yıl önce

Nursel miyase ve damlayı ki özellikle miyaseyi elememek için elinden geleni yapıyor Sevilay yesimin elbisesini kasten yaktı diskalifiye olmadı,damla miyasenin özelini gaspwtti diskalifiye olmadı Şu an miyase türk örf ve adetlerimize aykırı davrandığı ve kendi kayinvalidesini bu derece kırarak hakaret ederken elenmesi.miyase kötü ienek oluyor.acilen elenmeli

Vatan 1 yıl önce

Nursel niye ağlamış ki. Kadının kaynanası Nursel in akrabasimi? Değilse format neyse odur. Kadın istemiyorsa sende yarışmadan kov. Yok istememesi gayet normalse sesini etme. Yani reyting uğruna programlarda yapilmadik bir şey kalmadı. Ülkede eğitici hiç bir program yok. Hepsi aile yaşantısı nasıl yıkılır adı altında yapılmış programlar

Toplam 6 beğeni

Tepki 1 yıl önce

Başlı başına konusu ve davranışlarıyla karaktersizlik örneklerini çok iyi yansıtan bir programdır kendileri,Türk aile yapısının içine atılmış atom bombası. Kişilik bozukluklarının işlendiği program..!

Toplam 9 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun