Ece Erken'in buruk doğum günü kutlaması!

Eşi Şaşaf Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü ile yıkılan sunucu Ece Erken, 44. yaş gününü oğlu ile birlikte duygusal anlar eşliğinde kutladı. Oğlu Eymen'le baş başa pasta keser kutlayan Erken, duygu yüklü bir açıklamayla sosyal medyada paylaştı.

Eşini silahlı bir çatışma sonucu genç yaşta toprağa veren sunucu Ece Erken 44 yaşına girdi. Ünlü sunucu yas döneminde oğlu Eymen'le teselli bulurken, doğum gününü de oğlu ile birlikte kutlamayı tercih etti. Erken, baş başa pasta kestiği oğlu ile duygusal anlar yaşarken, sosyal medyada aktif olan güzel sunucu duygusal bir açıklama ile paylaşımda bulundu.

Ece ErkenİLİŞKİLİ HABEREce Erken'in miras kararının perde arkası!

ece erken doğum günü

ece erken doğum günü

"DOĞUM GÜNÜM..."

Ece Erken, paylaşımında "Bu gece doğum günüm... En güzel ve en özel kutlama hayatımın aşkıyla ve 20 küsür yıldır yaptığım gibi: ) Sizlerle paylaşmak istedim. Hayatta her şey bizim için ve her an her şeyi hepimiz yaşayabiliriz ama ne olursa olsun insanın kanadı, gayretiymiş, mümkün olduğunca, nefesim el verdiğince oğlum için kanadımı çırpmaya devam edeceğim ve Allah'ın izniyle evladımı en güzel şekilde yetiştireceğim, bu gece ve her gece en büyük duam hayırlı bir evlat. Bu vesileyle bugün doğan herkesin doğum gününü kutlarım" ifade kullandı.

ece erken doğum günü

ece erken doğum günü

Deli Yürek'te rol arkadaşıydı! Ahmet Yenilmez'den şaşırtan Kenan İmirzalıoğlu itirafı!

İLİŞKİLİ HABER

Deli Yürek'te rol arkadaşıydı! Ahmet Yenilmez'den şaşırtan Kenan İmirzalıoğlu itirafı!

BİR YORUM YAPIN 0