Nevşin Mengü dudaklarını şişirdi!

Kanallarda iş bulamayan Nevşin Mengü çareyi sosyal medyada buldu. Ancak sunuculuktan fenomenliğe düşen kariyerinde estetikten eksik kalmadı.

40 yaşındaki gazeteci ve sunucu Nevşin Mengü, Eğitimini Bilkent Üniversitesi ve Galatasaray Üniversitesi'nde aldı. 2005 yılında televizyonculuğa adım atan Mengü, yıllarca ekranlarda yer aldı. 

nevşin mengü

nevşin mengü

Politikacı Şahin Mengü'nün kızı olan Nevşin Mengü, bir süre sonra hiç bir kanalda iş bulamayınca yeni iş arayışına girdi. 

nevşin mengü

nevşin mengü

ESTETİK Mİ YAPTIRDI?

Youtube'de kanal açıp orada program yapmaya çalışan Mengü, fenomenlik kariyerinin ilk işini yaptı. Dudaklarına dolgu yaptıran Nevşin Mengü'nün bu hali dikkatlerden kaçmadı. Programlarının konuları dikkat çekmeyince bu yola başvuran Mengü, sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. 

nevşin mengü

nevşin mengü

Çekim boyunca sürekli elini dudaklarına götüren Mengü'ye bazı kullanıcılar, spikerlik yıllarını hatırlatarak eleştirilerde bulundu. 

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 10

….. 2 yıl önce

Şahdı şahbaz oldu.

Toplam 1 beğeni

Derviş 2 yıl önce

Haber seviyor mu dövüyor mu anlıyamadım. Saç ektiren bi sunucunun saç ektirdiği konu edilmesi ne kadar nahoş ise bu da o kadar nahoş görülmeli. Farklı fikirden olanlara belden aşağı vurmak bu oluyor sanırım. Çok ayıp...

Toplam 6 beğeni

Hyt 2 yıl önce

Nevşin senin her halin güzel aldırma bunlara anladın sen :)

Toplam 2 beğeni

Türkoğlu 2 yıl önce

Kim ne derse desin güzel kadın....

Toplam 2 beğeni

nail 2 yıl önce

O dudaklardan çıkan her cümle yalan fitne iftira dolu olduktan sonra neye yarar ki.

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun