Oyuncu Alina Boz yaşadığı sağlık sorunuyla herkesi şaşırttı!

Paramparça dizisiyle Alina Boz, gittiği galalarda panik atak yaşadığını açıkladı. Ünlü oyuncu, "İlk galama katıldığımdan beri bu böyle. Çok kalabalık olunca kendimi kaybediyorum" ifadelerini kullandı

Oyuncu Alina Boz, sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklama hayranlarını üzdü. Özel hayatıyla da ilgili konuşan güzel oyuncu samimi açıklamalarda bulundu.

InStyle dergisinin yeni sayısı için Dubai'de objektif karşısına geçen Alina Boz, galalarda panik atak yaşadığını açıkladı.

alina boz

alina boz

İTİRAF ETTİ: KENDİMİ KAYBEDİYORUM!

Konuyla alakalı konuşan Boz, "Galalarda gerçekten çok zorlanıyorum. Bu hiç geçmedi. İlk galama katıldığımdan beri bu böyle. Çok kalabalık geliyor bana ve çok panik oluyorum. Ne kadar aşmaya çalışsam da aşamadım. Herhalde kişiliğimle alakalı. Değiştirebileceğim bir şey mi, onu da bilmiyorum. Çok kalabalık olunca kendimi kaybediyorum. Bir panik atak durumu oluyor. Özellikle kameralar açılıp, flaşlar patlamaya başladığında. Hiç belli olmadı ama ben çoğu röportajımda dudaklarımın titrediğini hatırlıyorum. Aynı anda birden çok şeye odaklanmakta güçlük çeken biriyim. Bu sebeple de zorlanıyorum galiba." ifadelerini kullandı.

alina boz panik atak

alina boz panik atak

Deli Yürek'te rol arkadaşıydı! Ahmet Yenilmez'den şaşırtan Kenan İmirzalıoğlu itirafı!

İLİŞKİLİ HABER

Deli Yürek'te rol arkadaşıydı! Ahmet Yenilmez'den şaşırtan Kenan İmirzalıoğlu itirafı!
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz ödüllere doymuyor!

İLİŞKİLİ HABER

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz ödüllere doymuyor!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0