Yavuz Bingöl annesi Şahsenem Bacı'yı kaybetti! Cenaze töreninde sitem etti: Yazıklar olsun

Usta oyuncu ve şarkıcı Yavuz Bingöl’ün 79 yaşındaki annesi Halk ozanı Şahsenem Bacı, hayatını kaybetti. Bingöl cenaze töreninde İBB'YE sitem etti. Yavuz Bingöl ve kardeşi Oğuz Bingöl törende aramayanlara 'Yazıklar olsun' diyerek sitemini dile getirdi.

Usta sanatçı Yavuz Bingöl'ün annesi ve Türkiye'nin ilk halk ozanlarından olan Şahsenem Bacı sevenlerini üzdü. Şahsenem Bacı olarak tanınan halk ozanı 79 yaşındaki Şahsenem Akkaş, solunum yetmezliği nedeniyle Taksim İlk Yardım Hastanesi'nde mücadele ediyordu.

yavuz bingöl annesi hayatını kaybetti

yavuz bingöl annesi hayatını kaybetti

ANNESİ HAYATINI KAYBETTİ

Şahsenem Bacı'nın hayatını kaybettiği öğrenildi. Usta sanatçı Yavuz Bingöl'ün annesi Şahsenem Bacı için yarın saat 16.00'da İstanbul Karacaahmet Sultan Dergahı'nda tören düzenlendi.

Sanatçı, Ayvalık'ta kızı Efsun Bingöl'ün yanına defnedilmek üzere uğurlandı.

"YAZIKLAR OLSUN"

Halk ozanı Şahsenem Akkaş’ın oğlu Oğuz Bingöl, törende yaptığı konuşmada cenaze için aramayanlara tepki göstererek, "Türkiye’nin ilk kadın ozanı. Kadın olmanın, müzisyen olmanın, alevi olmanın, muhalif olmanın her türlü faşizmini görmüş bir kadının cenazesinde bulunuyorsunuz. Benim annem olarak değil, çocuklarının başında kalabilmek için mücadele verdi. Bütün ömrünü bu mücadeleye vermiş olan kadının cenazesinde siyasi nezaketi bir yana bırakıyorum, insanlık nezaketi göstermeyen, burada olmayan, telefon bile açmayan herkese ’Yazıklar olsun’ diyorum" dedi.

yavuz bingöl sitem etti

yavuz bingöl sitem etti

"İBB'YE TEPKİ GÖSTERDİ"

Yavuz Bingöl ise annesinin cenaze aracının Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden geldiğine dikkat çekerek İBB’ye tepki gösterdi. Bingöl, "Anne öldükten sonra evladın büyüdüğü söylenir, galiba büyüdüm. Annemizi kaybettik, bizim kahramanımızdı. 1970’li yıllarda, Türkiye’nin en kötü dönemlerinde haksızlıklara karşı durmuş, Türkiye’nin ilk kadın ozanlarından biriydi. İnsan nezaket gösterir arar başsağlığı diler. Araç bile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden geliyor, dikkatinizi çekerim. Üzüldük aramalarını beklerdik insanlık adına. Herkes aradı, Sayın Valimiz aradı, Cumhurbaşkanımız aradı, Meclis Başkanımız aradı, Kültür Bakanımız aradı, vekiller aradı, İçişleri Bakanımız aradı. Herkes aradı sağ olsun. Aramayan arkadaşlara da tekrar ediyorum, yazıklar olsun" diye konuştu.

yavuz Bingöl

yavuz Bingöl

YÜREK BURKAN PAYLAŞIM!

Yavuz Bingöl annesini vefatı üzerine sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımla duygulandıran Bingöl acısını şu sözlerle dile getirdi. 

"Canım anam seni kaybetmenin derin üzüntüsü acısı içindeyim. Ben bende değilim bugün.. bize çocuklarına her daim iyi olmayı, güzel düşünmeyi, Mert, yiğit ,merhametli olmayı öğrettin.. sevgili anacığım mekanın cennet olsun.. senin yokluğunda Allah bize sabır İhsan eylesin….seni çok ama çok özleyeceğiz ellerinden öperim anam ..yattığın toprak Nur olsun rahat uyu canım anam.

Canım annem Şahsenem Bacı’nın cenazesi yarın 16:00’da Karacaahmet Sultan dergahında düzenlenecek törenin ardından, 16 Haziran Perşembe günü Ayvalık Küçükköy camiisinde öğle namazını müteakiben Küçükköy mezarlığına defnedilecektir."

yavuz bingöl annesini paylaştı

yavuz bingöl annesini paylaştı

YAVUZ BİNGÖL'Ü BİLE UNUTMUŞTU!

Yavuz Bingöl katıldığı bir televizyonda annesinin sağlık durumunu anlatırken gözyaşlarına boğulmuştu. Bingöl, annesinin Alzheimer hastası olduğunu ve artık saz çalmayı unuttuğunu belirterek ''Bu çok duygusal bir hastalık. Onu sağlıklı olarak görünce çok duygulandım. En son beni unuttu.'' demişti.

yavuz bingölün annesi alzheimer

yavuz bingölün annesi alzheimer

YÜREK BURKAN PAYLAŞIM!

Geçtiğimiz günlerde usta sanatçı Yavuz Bingöl'ün annesi yoğun bakıma alınmıştı. Çok üzgün olduğunu dile getiren Bingöl sosyal medyadan annesinin yazdığı şiiri paylaştı Bu paylaşımla herkesi duygulandıran usta isim sevenlerinden de dua istedi. İşte o paylaşım;

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 14

Metin 1 yıl önce

Cenaze arabası bile göndermediler .Tek suçu Erdoğan'a küfretmemek. Allah bu gavur sevici chp ye fırsat vermesin.

GERÇEK 1 yıl önce

her canlı ölümü tadacaktır ALLAH rahmet eylesin bizimkiler vefaat edeli çok oldu zamanla yokluklarına alışıyor insan ama öyle bir zaman geliyor keşke anam yanımda olsa diyor insan .

Toplam 1 beğeni

misafir 1 yıl önce

RABBİM Rahmeti ile muamele eylesin ALLAH sabırlar versin

Toplam 1 beğeni

misafir 1 yıl önce

ALLAH Rahmet eylesin merhameti ile muamele eylesin Sabırlar diliyorum.

Toplam 1 beğeni

yusuf eryaman 1 yıl önce

Merhumeye Allahtan rahmet diler,kederli ailesine sabrı emil niyaz ederim.

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun