Merve Tektaş paylaşımıyla ağlattı! Alişan ve ailesi Selçuk Tektaş'ın doğum gününü kutladı

Koronavirüse yakalanan ve durumunun ağırlaşmasıyla Maslak'taki özel bir hastaneye kaldırılan Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, 21 Temmuz 2021'de hayatını kaybetti. Tektaş ailesi vefat eden Selçuk Tektaş'ın doğum gününü kutlamayı unutmadı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünlü şarkıcı Alişan, temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Büyük bir acı yaşayan Alişan, evlatları ve yeğenleri için ayakta kalmaya çalıştı. Kardeşinin ölümünden sonra zor günler geçiren Alişan ve ailesi Selçuk Tektaş'ın doğum gününü kutlamayı unutmadı. 

Merve Tektaş, geçen yıl hayatını kaybeden eşi Selçuk Tektaş'ın doğum günününde duygusal mesajla andı:

"Seni, sen giderken gelen yağmurlara emanet ettim
O çok sevdiğin kır çiçeklerine, vazgeçerek sonbahardan
Seni taze ilk baharlara emanet ettim.
Seni çıkmaz sokaklardan uzun yollara
Karanlıktan, aydınlığa emanet ettim
Derinlerden bulutlara, siyahlardan beyazlara emanet ettim.
Tüm yazgıları silip ellerimle, seni başka bir kadere emanet ettim
Seni kendimden sakınıp, bir başka kalbe emanet ettim Seni bir felaketten esirgeyip, bir umuda emanet ettim"

ALİŞAN'DAN KARDEŞİNE DOĞUM GÜNÜ MESAJI:

Yıllar önce çekilen siyah-beyaz fotoğrafı Instagram sayfasında paylaşan Alişan, altına şu notu düştü:

Benim canımın yarısısın, can parçamsın sen..Gelmesydi keşke hiç 12 Mayıs…Sen yoksun ama biz hep sen varmışsın gibi yaşayacağız ve herşey sen varmışssın gibi devam edecek..Emanetlerin ben nefes aldığım sürece benimle..Abi deyişini,sesini varlığını çok özledim..Bugün senin doğum günün ama sen yoksun..Ne diyebilirim ki ….12 Mayıs bizim için artık karanlık..Beni hç üzmedin,beni hep gururlandırdın Allah senden razı olsun…Eliz’le Burak’ın biricik amcası canım Selçuk’um seni çok seviyorum..

BUSE VAROL'DA SELÇUK TEKTAŞ'IN DOĞUM GÜNÜNÜ UNUTMADI:

Alişan bir dönem ayrılığın eşiğine geldiği eşi Buse Varol da Selçuk Tektaş'ı unutmadı. Birlikte çekilen fotoğraflarını Instagram'da paylaşan Varol altına manidar bir de not düştü;

"Çocuklarımın sevgi dolu, merhametli, güzel kalpli amcası... Cennette olduğuna eminim. Burak ve Eliz'in seni tanıyarak büyümesini çok isterdim. Eliz her gün senin fotoğraflarını öperek 'ammo' diyor. Keşke bir kerecik bile duyabilseydin. Bugün doğum günün. İyi ki bu dünyaya gelmişsin, geçmişsin bu dünyadan. Seni iyi ki tanıdım . Sen herkesten çok farklıydın. Kalbimde öyle kalacaksın..."

 

BUSE VAROL

BUSE VAROL

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0