Keanu Reeves rolünü Brad Pitt'e kaptırdı! John Wick'e evet deyince...

Sandra Bullock, Channing Tatum ve Daniel Radcliffe gibi yıldız isimlerin kadrosunda yer aldığı "The Lost City" (Kayıp Şehir) filminin yönetmeni, Brad Pitt'in rolü için aslında ilk olarak Keanu Reeves'in düşünüldüğünü ancak oyuncunun başka bir film çektiği için rolü reddettiğini söyledi.

Son dönemlerin en çok konuşulan yapımlarından biri olan "The Lost City" filminin yönetmenlerinden Adam Nee, ünlü aktör Brad Pitt hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu. Filmde Jack Trainer isimli karakteri oynayan Pitt'in aslında ilk tercih olduğunu söyleyen ünlü yönetmen, Keanu Reeves'i de düşündüklerini açıkladı.

Brad Pitt ve Keanu Reeves

Brad Pitt ve Keanu Reeves

"Keanu Reeves’in bu rolü oynayacağını düşünmüştük ama John Wick’ten dolayı filmde yer almadı" şeklinde konuşan Nee, son olarak Brad Pitt konusunda karar kıldıklarını söyledi.

Brad Pitt Kayıp Şehir filminden bir kare

Brad Pitt Kayıp Şehir filminden bir kare

Gişe rekortmeni Bergen dijitale geliyor!

İLİŞKİLİ HABER

Gişe rekortmeni Bergen dijitale geliyor!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0