Mazhar Alanson'un şaşırtan gençlik hali!

Türkiye'ye bir dönem damgasını vurmuş ünlü grup MFÖ üyelerinden Mazhar Alanson, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla geçmişe götürdü. 72 yaşındaki başarılı şarkıcı Alanson, çocukluk fotoğrafını paylaştığı gönderisi beğeni yağmuruna tutuldu.

 MFÖ grubunun üyesi Mazhar Alanson, kariyer hayatına solo olarak da devam etti. Oyunculuk performanslarıyla da dikkatleri üzerine toplayan 72 yaşındaki ünlü sanatçı Alanson, MFÖ grubuyla Türkiye'yi Eurovision'da da iki kez temsil etme şansı yakaladı. Şarkısının başarısına rağmen 14. seçilen grup için Turgut Özal, o dönemde ​"Artık Eurovision şarkı yarışmasının taraflı olduğunu öğrenmiş olduk." sözleriyle tepki göstermişti.

mfö eurovision bal mumu heykelleriyle

mfö eurovision bal mumu heykelleriyle

Sosyal medyayı aktif kullanan Mazhar Alanson, yaptığı paylaşımlarla dikkatlerine üzerine çekmeye başarıyor. Zaman zaman takipçilerine nostaljik anlar yaşatan Alanson, sık sık gençliğine dair anları hatırlatıyor. 

mazhar alanson paylaşımı

mazhar alanson paylaşımı

"ŞAPKASIZ ÇIKMAZMIŞIM"

Şimdilerde Özkan Uğur'un hastalığı nüksettiği için konserlerini erteleyen ve sahnelerden uzak kalan Alanson, son paylaşımlarıyla adından söz ettirdi. Çocukluk fotoğrafını yayınlayan MFÖ grubunun solisti, gönderisine "Şapkasız çıkmazmışım abi!" ifadesini kullandı.

mazhar alanson gençliği

mazhar alanson gençliği

Alanson sonrasında bir paylaşımda daha bulunarak yıllar öncesinden kalma halini de yayınladı. Takipçileri şaşırırken, kısa sürede yoğun ilgi odağı oldu.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0