Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl boşanmıştı! Yüzükler geri gönderildi

Son dönemde çok konuşulan çiftler arasında yer alan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ve oyuncu eşi Burcu Kıratlı, geçtiğimiz Mayıs ayında boşanarak yollarını tekrar ayırmıştı. Boşanmanın arından annesinin yanına taşınana Kıratlı, alyansını Akçıl'a yolladı.

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, 1 Ocak 2019 tarihinde Amsterdam'da nikah masasına oturmuştu. Dokuz ay evli kalan çift, ani bir kararla boşanmış; ayrılığa Burcu Kıratlı'nın kıskançlık krizlerinin neden olduğu iddia edilmişti. Birbirlerinden uzak kalmaya 20 gün dayanabilen ünlü ikili, yeniden bir araya gelmiş ve Şubat 2021'de ikinci kez nikâh masasına oturmuştu.

YÜZÜĞÜ GÖNDERDİ

Örnek çiftler arasında gösterilen ünlü çift geçtiğimiz Mayıs ayında yeniden boşanmışlardır. Annesine taşınan Kıratlı, yakın zamanda yüzüğünü Akçıl'ın kapısına gönderdi.

sinan akçıl ve burcu kıratlı ikinci kez boşandı

sinan akçıl ve burcu kıratlı ikinci kez boşandı

NE OLMUŞTU?

Ünlü şarkıcının çocuk isteğine Kıratlı'nın sıcak bakmaması nedeniyle çiftin boşanma kararı aldığı iddia edilmişti. Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı, ikinci kez boşandı. Çiftin 15 ay süren ikinci evliliği bugün üç dakika süren duruşma ile sona erdi.

"BİRAZ FAZLA CESURUZ"

Adliye çıkışı görüntülenen Burcu Kıratlı, "Bir şey söylemeyeceğim. Şu an hissizim açıkçası. Pek de bir şey söylemeye gerek yok. İki boşanma, biraz fazla cesuruz" dedi.

burcu kıratlı

burcu kıratlı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Hadise ve Mehmet Dinçerler arasındaki buzlar eridi mi?

Alp Navruz yeni projesiyle ekranlarda! Partneri belli oldu

İLİŞKİLİ HABER

Alp Navruz yeni projesiyle ekranlarda! Partneri belli oldu
Türkiye Oscar aday adayı belli oldu! Tayfun Pirselimoğlu seçildi

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye Oscar aday adayı belli oldu! Tayfun Pirselimoğlu seçildi

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

ismet 1 yıl önce

evlilik i evcilik zannetmiş bu eğitimsiz ler

Toplam 1 beğeni

hakk 1 yıl önce

Rezalet. Bunların hayatı yalan, çıkar ve ihanet üzere kuruludur.

Toplam 1 beğeni

SarıÇizmeli Mehmet 1 yıl önce

Hay ben sizin evliliğinize... Çocuk oyunu mu bu?

Toplam 1 beğeni