Survivor ile tanına Hakan Hatipoğlu'nun kız kardeşini görenler gözlerine inanamadı!

Survivor ile tanına ve ardından sunuculuğunu yaptığı Survivor Panoroma ile adını geniş kitlelere duyuran Hakan Hatipoğlu, aile hayatıyla da beğeni toplayan isimler arasında yer alıyor. Ünlü sunucunun sır gibi sakladığı kız kardeşi ortaya çıkınca, görenler gözlerine inanamadı.

Ünlü yarışma Survivor programına birden fazla kez katılan Hakan Hatipoğlu, bir süredir Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 ekranlarında "Survivor Panaroma" programının sunuculuğunu yapıyor. Daha önce katıldığı  "Var mısın? Yok musun?" adlı yarışmada tanıştığı eşi Gizem Hatipoğlu ile 11 yıllık evliliği devam ederken, mutlu aile tablosu sosyal medya üzerinden de yoğun ilgi görüyor.

hakan hatipoğlu, eşi gizem hatipoğlu ve kızları

hakan hatipoğlu, eşi gizem hatipoğlu ve kızları

HAKAN HATİPOĞLU'NUN KIZ KARDEŞİ

42 yaşındaki ünlü sunucu Hakan Hatipoğlu'nun pazarlama uzmanı Zeynep Hatipoğlu adındaki kız kardeşi dikkatleri üzerine çekti.

hakan hatipoğlu

hakan hatipoğlu

Benzerliği bulunmayan kız kardeşi merak konusu olurken, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Zeynep Hatipoğlu geçtiğimiz günlerde ağabeyi Hakan Hatipoğlu ile pozunu paylaşarak, "Seni her zaman destekleyecek harika bir kardeşin olduğunda kimin bir süper kahramana ihtiyacı olur?" ifadelerini kullandı.

zeynep hatipoğlu

zeynep hatipoğlu

zeynep hatipoğlu

zeynep hatipoğlu

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 1

Mehmet Kandemir 1 yıl önce

ilgisi bile yok eşi ile daha fazla benzeşiyorlar...