MasterChef Türkiye'de radikal değişim mi olacak? Mehmet Yalçınkaya hakkında resmi açıklama

Milyonların izlediği Masterchef yarışmasında Şefler arasında yer alan Mehmet Şef'in ayrılmasından sonraya ortaya iddia atıldı. İddiaya göre Mehmet Yalçınkaya yerine ünlü şef Arda Türkmen Masterchef yeni sezonunda yer alacağı konuşuluyordu. Resmi açıklama geldi.

TV8 ekranlarında yer alan ve fenomen haline gelen Masterchef Türkiye yarışması Survivor All Star 2022'nin final yapacak olmasından hemen sonra yeni sezonu ile ekrana gelecek.

RADİKAL DEĞİŞİM Mİ OLACAK?

Geçtiğimiz günlerde Mehmet Yalçınkaya ile yaşanan maaş kriziyle birlikte Mehmet Şef günlerce konuşulmuştu. Son atılan iddiaya göre MasterChef Türkiye'de yaşanan köklü değişiklik yapıldığı iddia edilmişti.

mastercheften mehmet şef ayrılıyor

mastercheften mehmet şef ayrılıyor

Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jüri koltuğunda oturduğu Masterchef Türkiye'de Şef Mehmet Yalçınkaya'nın yeni sezonda MasterChef'te olmayacağı iddia edildi..

İddialara göre; Acun Ilıcalı, Mehmet Şefin yerine gelecek isimle anlaşma yapılacağı konuşuyordu.  Acun Medya'nın görüştüğü isimler; Fatih Tutak, Ömür Akkor, Refika Birgül, CZN Burak ve Arda Türkmen oldu.

arda türkmen masterchefte

arda türkmen masterchefte

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

MasterChef Türkiye yapımcıları ise hurriyet.com.tr'ye  "Kadroda değişiklik yok...Aynı ekip devam ediyor" dedi.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

Hasanbb 1 yıl önce

Hiç tv izlemeyiz.çocuklarımla sadece yemek yerken eski avrupa yakası dizini açar izleriz.haber dahi izlemeyiz.Ama eşim ve ben sadece ve sadece master chef izliyoruz.ne yapalım herkesin bir kusuru var

Beko 1 yıl önce

Mehmet şef yoksa bizde yokuz.

Toplam 1 beğeni

Leon 1 yıl önce

Bence oraya czn Burak girmesi lazim

Hamid 1 yıl önce

Arda şefi de severiz ama Mehmet Şefin yeri başka

Toplam 3 beğeni

Bilal 1 yıl önce

Mehmet Yalçınkaya'dan sonra Arda o açığı kapatamaz. Reyting sıkıntısı olur...

Yorumların Tümünü Okuyun