Ceyda Düvenci'den küçük beden isyanı!

Ünlü isimler geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ADL Night Zoom Mert Aslan defilesinde bir araya geldi. Bedenleri 36 olan mankenler üzerinde sunulan kıyafetlere karşı isyan eden oyuncu Ceyda Düvenci, kıyafetlerin esiri olmadığını ifade etti.

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, oyunculuktaki sahne ve kamera önündeki performansları ile gündeme gelirken, yaptığı açıklamalar ile de dikkatleri üzerine toplamayı başaran isimler arasında yer alıyor.

nükhet duru ve birce akalay

nükhet duru ve birce akalay

ÜNLÜLER AKIN ETTİ!

Geçtiğimiz günlerde ADL Night Zoom Mert Aslan İkbahar-Yaz 2022 Koleksiyonu tanıtımı yapılan defile, Çırağan Sarayı'nda gerçekleşmişti. İhtişam dolu defile odak noktası olurken, Birce Akalay, Nükhet Duru, Özge Ulusoy, Aslıhan Doğan, Feryal Gülman gibi bir çok ünlü isim akın etti.

ceyda düvenci ve mert aslan

ceyda düvenci ve mert aslan

"DAYATMAYA KATILMIYORUM"

Defileye katılan bir ünlü isimde oyuncu Ceyda Düvenci oldu. Düvenci küçük beden mankenlerin üzerinde sergilenen kıyafetler için "Kıyafetlerin esiri olmuyorum. Bedenimi olduğu gibi seviyorum. '36 beden olmak zorundasın' dayatmasına katılmıyorum. Marka takıntım yok. Pazardan da alışveriş yapıyorum. Çoğunlukla eşofman giyiyorum" açıklamasında bulundu.

BİR YORUM YAPIN 0