Burak Özçivit Fahriye'den habersiz ilk kez açıkladı: Karan'ı yarışçı yapacağım

Oyuncu Burak Özçivit, önceki akşam bir mekan çıkışında eşi Fahriye Evcen'den habersiz oğlu Karan ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Burak Özçivit, önceki akşam Kenan Doğulu’nun sahne aldığı Bomonti’de bir mekandaydı. Geceden erken ayrılan Özçivit eşi Fahriye Evcen’in iş için Katar’da olduğunu ve oğlu Karan ile ilgilenmesi gerektiğini söyledi. 

Burak Özçivit  ve ailesi

Burak Özçivit ve ailesi

Oyuncu 3 yaşındaki oğlu Karan için "Arabalara çok ilgisi var. Bu durum bizde genetik. Ben de motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu’na hayranım."

Burak Özçivit ve oğlu karan

Burak Özçivit ve oğlu karan

"Karan’ı en kısa zamanda Sofuoğlu’nun pistine götürmek istiyorum" dedi. Muhabirlerin “Fahriye Hanım endişelenmez mi?” sorusuna ise şöyle yanıt verdi.

"Öğrenecek canım. Görerek ve deneyerek öğrenecek" cevabını verdi.

 

 

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler şaşkına çeviren itiraf etti!

İLİŞKİLİ HABER

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler şaşkına çeviren itiraf etti!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0