Ünlü oyuncu Burak Yamantürk'ten ailesi hakkında şaşırtan itiraf!

Üç projeyle bir arada gelen oyuncu Burak Yamantürk, Özge Özpirinçci ile olan evlilikleri ve bebeklerine dair şaşırtan itiraflarda bulundu. Hayatının odak noktası olan bebeği ve karısı Özpirinçci'den bahsederken gözlerinin içi gülen Yamantürk, ayrıca baba olmanın mutluluğunu asla tarif edemeyeceğin bildirdi.

38 yaşındaki genç oyuncu Burak Yamantürk, aldığı projelerdeki başarılı performanslarıyla adından söz ettirirken, babalık duygusunu tadan ünlüler arasında yerini almıştı. 2021 yılında Özge Özpirinçci ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu, geçtiğimiz aylarda kucağına aldığı bebeği "Mercan" ile mutlu evliliği hakkında konuştu.

burak yamantürk

burak yamantürk

"BABASI İYİ GÖZÜKSÜN"

Baba olduktan sonra kendini salanlar üzerinden örnek gösterip " Bu biraz da insanın kendiyle alakalı; evlendik, çocuğumuz oldu, hadi salalım... Hayır. Ben sağlıklı besleniyorum, buna sporu ekliyorum ve çocuğumun babasının iyi gözükmesini istiyorum." açıklamasında bulundu.

burak yamantürk ve özge özpirinçci

burak yamantürk ve özge özpirinçci

SET AŞKI 

Özpirinçci ile "Tatar Ramazan" dizisi setinde tanıştığını belirten Yamantürk, partneri olarak girdiği dizide, ilk görüşte aşık olduğunu belirtti. Muhabirlerin "En popüler dönemde evlendin, pişman mısın?" sorusuna "Hiç. Çünkü hayatımdaki en önemli insan Özge. Evlenmeden önce de öyleydi, o benim ailem. Bundan vazgeçmeyi de hiçbir zaman aklımın ucundan bile geçirmedim." cevabını veren ünlü oyuncu sosyal medyada beğeni yorumlarına tutuldu.

özge özpirinçci, burak yamantürk ve çocukları

özge özpirinçci, burak yamantürk ve çocukları

"EVLİLİK, DAHA GÜÇLÜ BİR BAĞ"

Evlendikten sonra değişen hayatı için konuşan başarılı oyuncu "Zaten aşk şekil değiştirmezse hayatına da ilişkine de devam edemezsin. Çünkü ilk zamanlar bulutların üstündesin, hiçbir şey düşünmüyorsun ve bir süre böyle gidiyor. Sonra başka bir bağ oluşmaya başlıyor, daha güçlü bir bağ." şeklinde açıkladı.

özge özpirinçci ve çocuğu

özge özpirinçci ve çocuğu

"HADDİM DEĞİL"

Özge Özpirinçci'ye olan aşkını "Biz Özge’yle bir bütün olduk, o benim her şeyim. Onun mutlu olduğunu görünce ben ondan daha da çok mutlu oluyorum." şeklinde açıklayan Yamantürk, kıskanç bir adam olduğunun da altını çizmekten geri durmadı. Ama işine karışmadığını onun işini bileceğini belirten ünlü oyuncu "Ona karışmak haddim değil" ifadesini kullandı.

Adele'den Rambo'nun evine dudak uçuklatan 900 milyon TL!

İLİŞKİLİ HABER

Adele'den Rambo'nun evine dudak uçuklatan 900 milyon TL!

BİR YORUM YAPIN 0