Ünlülerden güneş gözlüklerine büyük ilgi! Akın ettiler

Enes Ayhan ve Eylem İpek Şafak'ın ortak oldukları ünlü güneş gözlükleri, özel bir koleksiyon ile tanıtıldı. Güneş gözlükleri koleksiyonu ünlü akınına uğrarken gelen isimler arasında Arda Turan, Bengü, Aslıhan Doğan Turan, Mustafa Ceceli, Almeda Abazi gibi isimler yer aldı.

Enes Ayhan ve Eylem ipek Şafak'ın ev sahipliği yaptığı ortak çalışma 2022 güneş gözlükleri koleksiyonu özel parçaları görücüye çıktı. Koleksiyona ilgi oldukça yoğun olduğu görülen modeller, ünlü akımına uğrarken hem alışveriş hem gözlük denemelerini gerçekleştirebildiler.

almeda abazi

almeda abazi

Davetteki katılımcılar tarafından ilgi odağı olan güneş gözlükleri, dünya markalarının sınırlı sayıda ürettiği model ve tarzlarla keyifli bir alışveriş ortamı oluşturuldu.

arda - aslıhan turan

arda - aslıhan turan

İSTANBUL'A SÜRPRİZ!

Dünya trendlerini belirleyen koleksiyonları ilk olarak güneş gözlüğü tutkunlarına ulaşılabilir hale getiren Enes Ayhan, yakında İstanbul’da da sürpriz projelerinin olacağını güneş gözlüğü tutkunlarına müjdeledi.

arda turan

arda turan

Le Meridien İstanbul Etiler’de gerçekleşen etkinliğe katılan misafirler  büyüleyici bir atmosfer eşliğinde yaz tatili için güneş gözlüğü alışverişi yapıp dostlarıyla sohbet ederek keyifli bir gün geçirdi.

selin imer mustafa ceceli çifti

selin imer mustafa ceceli çifti

ÜNLÜLER AKIN ETTİ!

Davete katılanlar arasında Arda - Aslıhan Turan, Bengü, Mustafa Ceceli, Selin İmer, Yaşar İpek, Almeda Abazi Sayışman, Oğulcan Çağlayan, Ceylan Çapa,  Yasemin Tatlıses, Merve Oflaz, Gülnur Güneş Çelik, Öznur Yakın, Melis Hatipoğlu, Alya, Tuğçe Postoğlu, Hande Ünal Şaşmaz, Saadet Özsırkıntı, Ayşe Burcu Kaya, Serap Korkmaz Arslan, Tuğçe Aziz, Ezgi Avcı,Nurdan Büyükak,  Arzu Kunt, Burcu Hattat, Mine Karahan, Fatma Nur Doğan, Caroline Almozlino, Mina Ceran, Selin Yağcıoğlu, Rüya Büyüktetik, İpek Berk Köse, Petek Ertüre gibi isimler yer aldı.

BİR YORUM YAPIN 0