Sunucu Kadir Ezildi Paris'e gitti! Eyfel Kulesi'nin önünde bile lokel yaptı...

FOX TV'nin sevilen gündüz kuşağı programı En Hamarat Benim'in sunucusu Kadir Ezildi Paris'e gitti. Eyfel Kulesi'nin önünde çay lokeli yapan Ezildi adeta sosyal medyaya damgasını vurdu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

FOX TV'nin sevilen yarışması Temizlik Benim İşim ile ünlenen temizlik takıntılı Kadir Ezildi bu sezon En Hamarat Benim yarışmasının sunuculuğunu üstleniyor. Hem hamaratım, hem de elimin lezzetine güvenirim diyenlerin yer aldığı program Kadir Ezildi sayesinde rekor izlenmeye ulaşıyor. 

Kadir Ezildi eyfel

Kadir Ezildi eyfel

Oturduğu Maltepe'de komşuları Kibar Maraz, Neslihan, Nahide, Beyza ve annesi Pelin'le yaptıkları lokel ve pikniklerle hafızalara kazınan aynı zamanda milyonlarca özendiği bir komşuluk hayatı yaşayan Kadir Ezildi Paris'te yaptığı lokelle adeta şoke etti. Evdeki bardaklarını bile yanına taşıdığı görünen Kadir Ezildi'ni o anları kameralara böyle yansıdı. 

Uğur Yücel'in acı dolu keşfedilme hikayesi!

İLİŞKİLİ HABER

Uğur Yücel'in acı dolu keşfedilme hikayesi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0