Oğuzhan Koç'tan Eser Yenenler'e şok sözler: Ülkeyi kandırıyor

Yakın zaman içerisinde Demet Özdemir ile evlenecek olan Oğuzhan Koç bir mekan çıkışı yakın arkadaşı Eser Yenenler hakkında şoke edecek sözler söyledi.

Yakın dostu Oğuzhan Koç gibi 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' projesinde şöhreti yakalayan Eser Yenenler, geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda, "27 yıldır diyeteyim" açıklamasıyla gündeme gelmişti.

"Zayıflamak için her yolu denedim" diyen oyuncu, şu ifadeleri kullanmıştı: "Evlenip çocuk sahibi olduktan sonra aldığım 15 kilo var, onu kesin vereceğim. Doktor kontrolünde tok tutma hissi veren bir iğne yaptırdım, vücudum alerji yaptı."

Eser Yenenler

Eser Yenenler

"Bu yıl 27'nci yılım diyette. Bana 'Şu kadar yiyeceksin' dendiğinde kısıtlandığımı hissediyorum. Şimdi yeni bir şey deniyorum, iyi gidiyor."

Lansmanda reklam anlaşmasından söz eden Oğuzhan Koç, uzun süre '3 Adam' projesiyle ekrana çıktığı oyuncu arkadaşı hakkında, "Eser Yenenler'e de yemek gönderiyor musunuz? O diyetteydi en son" sorusuna gülerek böyle yanıt verdi...

"Eser 'Diyet yapıyorum' diyerek, 30 senedir ülkeyi kandırıyor" şeklinde esprili bir yanıt verdi.

Justin Bieber bekarlık döneminde yaşadığı eve servet istiyor!

İLİŞKİLİ HABER

Justin Bieber bekarlık döneminde yaşadığı eve servet istiyor!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0