Ünlü rapçi Ceza'dan "Ölsem de gam yemem"

Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşkesinde düzenlenen festivalde Türk rap müziğinin başarılı ismi Ceza sahne aldı. 2 bin öğrencinin bulunduğu konser alanında, şarkılara ve Ceza'ya ilgi oldukça yoğundu. İlk kez Üsküdar'da konser verdiğini açıklayan rapçi bu konserin çok özel olduğunun altını çizdi.

Üsküdar Üniversitesi'nin İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde liseli öğrencilere yönelik gerçekleştirdiği Türkiye’nin ilk Bilim ve Fikir Festivali 8’inci kez düzenlendi. Türk rap müziğinin başarılı ismi Ceza, festival kapsamında düzenlenen bahar konserinde sahneye çıktı. Ceza bu konserin onda çok özel bir yeri olduğunu ve çok anlamlı bir an olduğunu vurguladı.

ceza üsküdar konseri

ceza üsküdar konseri

"ÖLSEM DE GAM YEMEM"

2 bin öğrencinin yer aldığı konserde şarkılarına eşlik eden öğrencilerle konser sonuna kadar eğlenceli dakikalar yaşandı. Açıklamalarında orjinal isminin Bilgin Özçalkan olduğunu ve Üsküdar doğumlu olduğunu belirtti. Sadece kendisinin değil, babasının ve dedesinin de Üsküdar doğumlu olduğunu açıklayan Ceza "Bugün benim için çok özel bir gün. Doğduğum Üsküdar’da ilk kez konser veriyorum. Bu konser benim için çok anlamlı. Dünyanın en güzel manzarasına karşı şarkılarımızı söylüyoruz. Artık ölsem de gam yemem" ifadesini kullandı.

ceza üsküdar konseri

ceza üsküdar konseri

"ÜSKÜDAR FARKINI ORTAYA KOYDU"

Şarkılarıyla gençleri eğlendiren Ceza, Türkiye’nin pek çok yerinde konserler verdiğini belirterek, "Üsküdar’da verdiğim bu konser bir başka oldu. Üsküdar farkını ortaya koydu. Harikasınız" ifadelerini kullandı. Pandemi döneminin zorluğunu öğrencilerin daha çok çektiğini belirtirken bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.

BİR YORUM YAPIN 0