Asena'nın başına gelmeyen kalmadı! Dolandırıcılar eşi Hasan Dere’nin adını kullanıp...

Eşi Hasan Dere ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oryantal Asena hayatının şokunu yaşıyor. Asena'nın eşi iş adamı Hasan Dere'nin adını kullanan dolandırıcıların çiftin yakın çevresini arayarak para talep ettiği ortaya çıktı.

Asena'nın eşi iş adamı Hasan Dere, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunarak kendisinin adının kullanılarak yakın çevresindeki kişileri arayan bir şahsın, insanlardan para talep ettiğini ifade etti.

asena ve eşi hasan dere dolandırıldı

asena ve eşi hasan dere dolandırıldı

DOLANDIRICI ADIMI KULLANIYOR

Geçtiğimiz kasım ayında yakın bir arkadaşının şirketini arayan o şahsı arkadaşından para istediğini iddia eden Hasan Dere, aynı şahsın farklı telefon numaralarını kullanarak birden fazla arkadaşını arayarak para istediğini ileri sürdü.

asena ve hasan dere suç duyurusunda bulundu

asena ve hasan dere suç duyurusunda bulundu

Ünlü işadamı şahsın kimlik bilgilerinin tespit edilip cezalandırılmasını istedi.

Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ oğulları Kurt için Fransa'dan özel olarak getirttiler!

İLİŞKİLİ HABER

Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ oğulları Kurt için Fransa'dan özel olarak getirttiler!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0