Skandallar kraliçesi Şevval Şahin şimdi oyunculuğa taktı!

Bozuk Türkçesi ile sürekli gündeme oturan 22 yaşındaki Miss Turkey güzeli Şevval Şahin, şimdilerde kafayı oyunculuğa taktı. Estetikli haliyle Türkiye güzeli seçilmesinin ardından yaşanan kaosla herkesin tepkisini üzerine çekmeyi başaran ünlü isim, uygun bir projede oyunculuk sergileyebileceğini açıkladı. Yorum yağmuruna tutulan Şahin'den henüz bir açıklama gelmedi.

Geçtiğimiz günlerde Bebek'te objektiflere takılan Miss Turkey 2016 güzeli Şevval Şahin, muhabirlerin yönelttiği soruları yanıtladı. Sosyal medyayı aktif kullanan Şahin, hem estetikli haliyle güzel seçilmesine yediği linçlerden sonra, ünlülerin bile "eclair" açıklamasıyla diline düşmüştü. Bozuk Türkçesi ile şimdilerde oyunculuğa yönelik gelen sorulara yanıt verince ortalık karıştı.

Şevval ŞahinİLİŞKİLİ HABERŞevval Şahin'den büyük gaf! Ekler tatlısına eclair dedi

şevval şahin

şevval şahin

"PLAN YAPMIYORUM"

Muhabirlerin sorularını yanıtlarken yabancı kelime kullanmamasıyla dikkat çeken Şahin "Tersane İstanbul’a gidiyorum. Arkadaşlarımın sergisi var onları gezip sonrasındaki partiye katılacağım." açıklamasında bulundu. Yazın yaptığı planlarından bahsederken plansız yaşadığının vurgusunu "Yazın genelde Bodrum’da oluyorum çoğu zaman. Birkaç günlüğüne yurt dışına gidebilirim, onun dışında biraz spontaneyim çok fazla plan yapmıyorum." şeklinde yaptı.

şevval şahin

şevval şahin

"BENİ BEĞENEN BÖYLE BEĞENİYOR"

Sosyal medyadaki her paylaşımın çok konuşulması üzerine Türkçe eğitimi alması gerektiği yönünde yorumlara "Yani konuşma tarzım böyle, bilerek yaptığım bir şey değil ama dediğim gibi diksiyon dersi almadım alabilirim ileride. Beni beğenen böyle beğeniyor evet." yanıtını verdi.

İLİŞKİLİ HABER'Sorgu Sual' programına katılan Şevval Şahin'e ağır tepkiler!

şevval şahin

şevval şahin

"NEDEN OLMASIN?"

Oyunculuğa dair bir teklifin olup olmamasına yönelik yöneltilen soruya cevap veren Türkiye güzeli Şahin "Bakalım, olabilir. Kısmet valla güzel bir proje olursa neden olmasın?" ifadesindeki hevesli halleri viral oldu. Bir çok oyunculuk eğitimi alan ve bu duruma isyan eden insanlar, Şahin'i yorum yağmuruna tuttu. Hem konuşması hem de daha önce yaşadığı İstiklal Marşı ile ilgili olaylarına karşılık, eğitimsiz bir oyuncunun daha milyonlar kazanmasını hoş karşılamayan insanlardan gelen yorumlar, karşılıksız kaldı.

Oyuncu Fahriye Evcen formunun sırrını ilk kez açıkladı!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Fahriye Evcen formunun sırrını ilk kez açıkladı!
Tan Taşçı'dan sahne ücretine zam geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Tan Taşçı'dan sahne ücretine zam geldi!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0