Trafik kazası geçiren Belçim Bilgin'den sağlık durumuna ilişkin açıklama!

Geçtiğimiz ay Kapadokya'dan İstanbul'a dönerken kaza geçiren ve belinden sakatlanan Belçim Bilgin, sağlık durumuna ilişkin ilk açıklamayı sosyal medya hesabından yaptı. Belçim, fizik tedavi görmeye başladı.

Oyuncu Belçim Bilgin, 17 Nisan'da Kapadokya tatilinden İstanbul'a dönerken trafik kazası geçirdi. Belinden sakatlanan bir süredir evinde rahatsızlıklarla mücadele eden Bilgin takipçileriyle sağlık durumunu paylaşmaya devam ediyor.

FİZİK TEDAVİ GÖRÜYOR!

Kaza sonrası fizik tedavi gören Bilgin'in fizyoterapisti, sosyal medyada yaptığı paylaşımla ünlü oyuncunun sağlık durumu hakkında bilgi verdi:

"7 haftadır durumunu takip ediyoruz. İlk başta yürümek bile çok zor ve korkutucu gelirken artık merdiven inip çıkabiliyor."

Bilgin de fizyoterapistine "Daha gidecek yolumuz var." diye karşılık verdi.

KAZA GEÇİRDİ

Instagram hesabından sosyal medya hesabından bu süreçte çektiği fotoğraflarını paylaşarak takipçilerine seslendi.

belçim bilgin kaza

belçim bilgin kaza

"HAYATI UZAKTAN İZLİYORUM"

Yatağında bel korsesiyle çektirdiği fotoğrafları paylaşan Belçim Bilgin, şunları yazdı: "Yine değişme zamanı, ağırlıkların tümüne, faydasız her türlü olma haline bir cesaret veda etme, dengeyi bulma, yeniden doğma zamanı! Dolunayın aydınlattığı geçen Paskalya gecesi 17 Nisan'da, Kapadokya'da bir mağaradan belki de en eski olma halime zamanda göz kırpmış dönüyordum İstanbul'a, kaza geçirdim! Daha önce yaşadığım yerden çıktı üstelik! Uzaktan izliyorum bir süredir hayatı, çılgın akışı! Şansa oldukça ihtiyacımız var orası kesin."

belçim bilgin belini sakatladı

belçim bilgin belini sakatladı

"ALDIĞINIZ NEFES GÜZELLİKLER GETİRSİN"

"Paskalya yeniden doğumu, Ramazan Bayramı birliği, 23 Nisan çocuklarımızı, Hıdırellez dileklerimizi, 16 Mayıs ay tutulması büyük değişimi hatırlatarak, güçlendirerek bizi hazırladı sanki yeni bahara, yaza. Hayatı eve sığdırmayı tartışırken; bir süredir yatağa sığdırmak zorunda kalınca, bileti kendime, yoğun, bitmeyen bir seyir halindeyim. Sürekli değişen ruh hallerim, kucağımda cevaplarını bulmam gereken sorular, anlaşılmayı bekleyen işaretler, sevgileriyle, özveriyle yaşamın en içtenlikli şarkısını şevketle fısıldayan şahane kız kardeşlerim, dostlarım, biricik ailem, sevgilim, canımın ta en içi oğlum ve en karanlıklarda kaybolduğumda kendini mucizeleriyle gösteren evrenin ilahi aritmetiği. Yalnız değiliz! Şaşkın, hayran, minnettar sevgilerimi gönderiyorum! Aldığınız nefes güzellikler getirsin!"

Nusret'in yeni mesleği şaşırttı! Maçka'da Kapicciiiiinoo kahve dükkanı açtı

İLİŞKİLİ HABER

Nusret'in yeni mesleği şaşırttı! Maçka'da Kapicciiiiinoo kahve dükkanı açtı
Akın Akınözü'nün Kaderimin oyunu dizisindeki performansı sosyal medyaya damga vurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Akın Akınözü'nün Kaderimin oyunu dizisindeki performansı sosyal medyaya damga vurdu!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Alim 1 yıl önce

Bunun neresi sanatci anlamadim

Burak 1 yıl önce

Bunlar nasıl insan böyle ya

Toplam 2 beğeni

MEHMET TOPAL 1 yıl önce

Şifa diliyorum annenize yavuz bey.

Toplam 1 beğeni