Derya Baykal'ın kızı Derya Şensoy "Bütün ebeveynler ünlü sanıyordum"

Katıldıkları bir programda konuşan Derya Baykal ve merhum Ferhan Şensoy'un kızları Müjgan Ferhan Şensoy ve Derya Şensoy, hem güzellikleri ile hem de açıklamalarıyla dikkatleri üzerlerine topladı. İsimlerinin çıkış noktası ve aileleri hakkında açıklama yapan ünlü kardeşler, çocukluklarından da bahsetti.

Geçtiğimiz günlerde bir dijital yayına konuk olan Derya Baykal ve merhum Ferhan Şensoy'un kızları Müjgan Ferhan Şensoy ve Derya Şensoy keyifli sohbetleri ve samimi tarzlarıyla herkesi kendilerine hayran bıraktı. Ünlü kardeşler aile hayatlarından, isimlerinin seçilme olayı ve çocukluklarına kadar açıklamalarla anlatım gerçekleştirdi.

müjgan ferhan şensoy ve kardeşi derya şensoy

müjgan ferhan şensoy ve kardeşi derya şensoy

FERUŞ VE DADUŞ LAKABI BİLİNMEDEN KULLANILDI

Programda Feruş ve Daduş denmesi üzerine şaşıran kardeşler, anneannesinin de bu isimleri kullandığını ama bunu kimsenin bilmediğini açıkladı. Kendisine "Feruş" demeye başlamasıyla çıktığını anlatan Ferhan Şensoy, "Babamla ismim aynı olunca, damadın yanında beni severken sürekli 'canım Ferhan'ım' demek istememiş" ifadesini kullandı. Derya Şensoy ise, çocukken kendi ismini söyleyemeyip "da da" dediğini, "Daduş" lakabının da buradan türediğini ifade etti.

ferhan şensoy eşi derya baykal ve kızları müjgan ferhan şensoy

ferhan şensoy eşi derya baykal ve kızları müjgan ferhan şensoy

"BÜTÜN EBEVEYNLER ÜNLÜDÜR"

Aylardır görüşemediklerini ifade eden kardeşler program sayesinde görüşebildiklerini "Bize de iyi oldu, görüşmüş olduk. Ferhan çocuk bakıyor aylardır; saatler çok farklı" şeklinde açıkladı. Annesi ve babasının ünlü olmasına yönelik çocukluklarından bahseden kardeşlerden Derya "Ben herkesin ebeveynleri tanınıyor sanıyordum. Ebeveyn olunca tanınıyorsun, ben de büyüyüp anne baba olunca benle de fotoğraf çekilecek zannediyordum." ifadesiyle herkesi güldürmeyi başardı.

derya şensoy annesi derya baykal ve müjgan ferhan şensoy

derya şensoy annesi derya baykal ve müjgan ferhan şensoy

"ANASI GÖRÜNÜMLÜ BABA KILIKLI"

Anne ve babasının isimlerini taşıyan kız kardeşler "Anne babanız size isimlerini verdi, isimleri karakterlerinize de yansımış mı" sorusu üzerine Derya "Benimle ilk tanışanlar önce 'Aa sen ne kadar annene benziyorsun' diyor. Biraz sohbet ettikten sonra, 'Sen ne kadar anası görünümlü, babası kılıklı bir şeysin' diyorlar" şeklinde yanıtladı. Ayrıca annesine olan benzerliği ile sürekli karıştırıldığını ifade eden Derya "Menajerime 'Emin misin, Derya Baykal demiş olabilirler mi? Bak biz bunu hep yaşıyoruz, bu format kesinlikle annemle alakalı. Sen bir daha ara sor' diye soruyorum." ifadesiyle kahkahalar havada uçuştu.

müjgan ferhan şensoy ve kızı

müjgan ferhan şensoy ve kızı

"BÜTÜN KARARLARIMI ALSA RAHATLARIM"

Çok kararsız biri olduğunu belirten Müjgan Ferhan Şensoy, "Bütün kararlarımı Derya benim için alsa çok rahatlarım" açıklamasında bulundu. Kız kardeşi Derya Şensoy ise, "Bir gün bayılıyordu. Kendisine yemek söyleyecek, karar veremediği için 6 saat söyleyememiş" sözleriyle yaşadıkları komik anı anlattı.

Johnny Depp Karayip Korsanları'na geri mi dönüyor? Filmin yapımcısı ilk kez konuştu!

İLİŞKİLİ HABER

Johnny Depp Karayip Korsanları'na geri mi dönüyor? Filmin yapımcısı ilk kez konuştu!

BİR YORUM YAPIN 0