Dilan Çiçek Deniz Cannes Film Festivali'nde onur konuğu!

Dilan Çiçek Deniz, 75. Uluslararası Cannes Film Festivali kapsamında düzenlenecek etkinliğe onur konuğu olarak katılım sağlayacağı öğrenildi. Film festivaline katılacak isimler arasında da Kylie Minogue ve DJ Peggy Gou ev sahipliği yapacağı açıklandı.

Dünyaca ünlü popçu Kylie Minogue, hit şarkısı "Can’t Get You Out Of My Head"i çıkışından 20 yıl sonra Güney Koreli DJ Peggy Gou ile yeniden yorumladı. 

kylie minogue

kylie minogue

İkili Magnum markası için bir araya geldi. Şarkı ve klip ilk kez 19 Mayıs’ta Cannes’da yapılacak lansmanda beğeniye sunulacağı açıklanırken, Cannes Croisette’deki Magnum Evi’nde gerçekleşecek parti, kırmızı halı seremonisiyle eşlik edilecek.

dilan çiçek deniz

dilan çiçek deniz

"HEYECANLI"

Partiye Magnum’un Türkiye’deki reklam yüzü olan Dilan Çiçek Deniz'in de onur konuğu olarak katılacağı öğrenilirken heyecanını saklayamayan Deniz "Magnum’la işbirliğimiz reklam kampanyasıyla başlamıştı. Bu yıl da Magnum’un davetlisi olarak Cannes’a gidiyor olmaktan çok mutluyum. Kylie Minogue ile tanışacak olmak heyecan verici. Peggy Gou da uzun zamandır severek takip ettiğim bir DJ. Eminim ses getirecek bir etkinlik olacak." ifadesini kullandı.

BİR YORUM YAPIN 0