Doğuş'tan ikiz çocukları için Azerbaycan'da doğum günü partisi! Paylaşımı duygulandırdı

Ünlü şarkıcı Doğuş ve eşi Hoşkedem Hidayetkızı çiftinin oğulları Arda ve Arın 6 yaşına girdi. Doğuş, çocukları için Azerbaycan'da doğum günü partisi düzenlendi. Sosyal medyadadan da paylaşmayı ihmal etmeyen ünlü isim yazdığı notla duygulandırdı.

Çıkardığı 'Gamsız, Uyan' gibi şarkılarla büyük bir çıkış yakalayan Doğuş, Azerbaycan'ın 'Müge Anlı'sı diye tanınan sunucu Xosqedem Hidayetqizi ile evli iki çocuğu bulunuyor. Doğuş ve eşi Xosqedem Hidayetqizi, çocukları Ada ve Arın için Azerbaycan'da doğum günü partisi düzenlendi.

doğuş eşi ve çocukları

doğuş eşi ve çocukları

DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM! 

Baba olduğu için çok şanslı olduğunu her defasında dile getiren Doğuş, basın mensuplarıyla sohbet etti. Doğuş, "Gözümün önünde büyüyorlar. Aile gerçekten insan hayatında çok önemli bir kavram. Eşim ve çocuklarım iyi ki hayatımda. Arda ve Arın için mutlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum" dedi.

Doğuş daha sonrada çocuklarıyla pozlarını paylaşarak karısına şu sözlerle teşekkür etti:

Doğuş çocukları için doğum partisi düzenledi

Doğuş çocukları için doğum partisi düzenledi

"Bir babanın gururudur evlatları, soyunun devamıdır. Aslanıdır canıdır öncelikle annenize çok teşekkür ederim sizleri dünyaya getirdiği için ve oğullarım sizleri çok seviyorum dünüm, bugünüm, yarınım sizsiniz."

Seda Sayan ve 25 yaş küçük kocası Çağlar Ökten'in arasında kriz çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Seda Sayan ve 25 yaş küçük kocası Çağlar Ökten'in arasında kriz çıktı!
Gönül Dağı'nın Zahide'si Ecem Özkaya'nın eski eşi herkesi şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Gönül Dağı'nın Zahide'si Ecem Özkaya'nın eski eşi herkesi şaşırttı!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Adaletli 1 yıl önce

Alah bağışlasın ikizlerinizi

Toplam 1 beğeni