Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali 'Yılın En Sevilen' i oldu!

TRT'de yayınlanan Gönül Dağı dizisi ses getirmeye devam ediyor. Başrollerini Gülsim Ali ve Berk Atan'ın paylaştığı diziye Fransa'da ödül verildi. Karşılaştıkları yoğun ilgi ile yürümekte zorlanan oyuncular, Fransa'nın ilgisinden memnun olduklarını dile getirdi.

Fransa’nın Lyon kentinde hafta sonu düzenlenen 'Festiculture' etkinliğinde ödüller sahiplerini buldu. Oynadığı son iki dizisi Diriliş ve Gönül Dağı ile farklı ülkelerde büyük bir hayran kitlesi yakalayan Gülsim Ali, Gönül Dağı dizisi ile "Yılın En Sevilen Kadın Oyuncusu" ve başrollerini paylaştıkları Berk Atan'la birlikte "Yılın En Sevilen Dizi Çifti" alarak iki ödülle eve dönüş yaptı.

gönül dağı dizi ekibi

gönül dağı dizi ekibi

HAYRAN KİTLESİ BÜYÜYOR

TRT'nin bu sezon en çok ses getiren beğeni yağmuruna tutulan dizisi "Gönül Dağı" geniş hayran kitlesini büyütmeye devam ediyor. Fransa'da aldıkları ödüller sonrası Gülsim Ali ve Berk Atan ekibi Paris'te Eyfel Kulesi'ni ziyaret etmek için gittiklerinde çevrelerinde yoğun bir ilgi ile karşılaştılar.

gülsim ali ve fransa

gülsim ali ve fransa

YÜRÜMEKTE ZORLANDILAR

Paris'te sevenlerinin yoğun ilgisi nedeniyle adeta yürümekte zorlanan Gönül Dağı ekibinden Gülsim Ali, özellikle gurbetçi hayranlarıyla fotoğraf çektirdi. Fransa'da gördüğü ilgiden son derece memnun kaldığını ifade etti.

Masterchef Türkiye ikincisi Hasan Biltekin'in mutlu günü! Nişanlandı

İLİŞKİLİ HABER

Masterchef Türkiye ikincisi Hasan Biltekin'in mutlu günü! Nişanlandı

BİR YORUM YAPIN 0