Ünlü oyuncu Gwyneth Paltrow'ın kızı 18 oldu!

49 yaşındaki ABD'li aktris Gwyneth Paltrow'un şarkıcı Chris Martin ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Apple, 18 yaşına bastı. Kızının doğum gününü duygusal bir mesajla kutlayan Paltrow, kızının gölgesinde kaldı.

"Iron Man" (Demir Adam) filmlerinde canlandırdığı "Pepper Potts" karakteriyle hafızalarda yer eden oyuncu Gwyneth Paltrow, Coldplay'ın solisti Chris Martin ile 2003 yılında nikah masasına oturmuştu. İki çocuğu olan Paltrow ve Martin 2016 yılında yollarını ayırdı.

gwyneth paltrow

gwyneth paltrow

"YARA İZİ GİBİ"

Geçtiğimiz aylarda kızının doğumu sırasında ölümden döndüğünü itiraf eden Paltrow, kızının doğumunun acil olduğunu ve çok zorlandığını söylemişti. Bir podcast yayıncılığında konuşan Paltrow "Vücudunuzda önceden olmayan büyük bir yara izi gibi. Bunu yargılamak ya da kötü bir şey demek için söylemiyorum ama o anda 'Aman Tanrım' der gibi oluyorsunuz." açıklamasında bulunmuştu.

gwyneth paltrow ve kızı apple martin

gwyneth paltrow ve kızı apple martin

"INSTAGRAM YOKTU"

"Sosyal medya kadınlara doğumdan hemen sonra geri dönmeleri gerektiği yönünde gerçekçi olmayan beklentiler aşılıyor" diyen ünlü isim, "Tanrıya şükür ki bebeğim varken Instagram yoktu, çünkü şimdi kimi görsem doğumun ardından Instagram'dan paylaşım yapıyor" şeklinde ifade etmişti.

paltrow annesi, gwyneth paltrow ve kızı apple martin

paltrow annesi, gwyneth paltrow ve kızı apple martin

"HAYAL EDEBİLECEĞİMDEN FAZLASISIN"

Şimdiler Paltrow'un kızı Apple Martin 18 yaşına girdi. Paltrow kızının doğum gününü sosyal medyada yayınladığı fotoğrafla kutladı. Paltrow "Sen hayal edebileceğim her şeysin ve çok daha fazlasısın. Her yönden derinden olağanüstüsün. Umarım ne kadar özel olduğunu ve seni tanıyacak kadar şanslı olan herkese ne kadar ışık getirdiğini biliyorsundur. Özellikle de bana. Bunu her zaman söylüyorum ve asla durmayacağım: Drew teyzenin (Barrymore) sözleriyle, senin doğduğun gün doğdum. Seni seviyorum." açıklamasında bulundu.

Survivor Nisa öfkesini kontrol edemedi! Atış duvarına kafa attı

İLİŞKİLİ HABER

Survivor Nisa öfkesini kontrol edemedi! Atış duvarına kafa attı

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0