İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak nişanlandı! Nişanda dikkat çeken detay

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses bir süredir birlikte olduğu Levent Dörter ile nişanlandı. Nişanda Dilan Çıtak'ın saçları damgasını vurdu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İbrahim Tatlıses'in Dilan Çıtak adında bir kızı olduğu yıllar sonra ortaya çıkmıştı. İbrahim Tatlıses'in babası olduğunu kabul etmesi uzun yıllar alan Dilan Çıtak, kısa sürede hem sesi hem de özel hayatıyla tüm dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Dilan Çıtak, son olarak müjdeli haber ile gündeme geldi. Güzel şarkıcı Dilan Çıtak uzun süredir birlikte olduğu Levent Dörter ile nişanlandı.  

Evlilik yolunda ilk adımı atan Dilan Çıtak ile Levent Dörter'in nişan yüzüklerini İbrahim Tatlıses taktı. Nişanında kırmızı bir elbise tercih eden Dilan Çıtak'ın saçlarını görenler şaşkınlığını gizleyemedi. 

İŞTE DİLAN ÇITAK'IN NİŞANINDAN GÖRÜNTÜLER:

DAMADINA ELİNİ BİLE ÖPTÜRMEDİ

Yüzükler takıldıktan sonra damat Levent Dörter, müstakbel babası İbrahim Tatlıses'in elini öpmek istedi yalnız imparator elini vermedi. Birden elini çeken Tatlıses'in o anları sosyal medyada çok konuşuldu.

O görüntülerden sonra elini öptürmeyen Tatlıses'in, damadıyla arasının iyi olmadığı iddia edildi. Ünlü türkücü, çıkan iddialarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı:

"KİMSE ELİMİ ÖPEMEZ"

"Ben sadece damadıma değil kimseye el öptürmem, bunu tüm camia bilir ayrıca damadım da çok terbiyeli ve edepli bir delikanlıdır. Benim elimi sadece çocuklarım öpebilir. Kimseye büyüklük taslamayı sevmem."

TALİHSİZ OLAY!

Dilan Çıtak

Dilan Çıtak

Bütün nişan hazırlıklarını tamamlayan Dilan Çıtak talihsiz bir olay yaşadı. Kıyafet konusunda çok titiz davranan Çıtak'ın elbisesine köpeği pisledi. Kısa süreli şaşkınlık yaşayan Çıtak'a arkadaşı yardımcı oldu. 'Yeni kıyafet bulamayız' diyen ikili çareyi elbiseyi yıkamakta buldu.

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses çifti lüks villasının kapılarını ilk kez açtı!

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses çifti lüks villasının kapılarını ilk kez açtı!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Hasanbb 1 yıl önce

İbo büyüklük taslamayı sevmem demiş.Sevsinler seni elmacı güzeli! 90 larda ve Abdullah Uçmak seni vurana kadar ekranlarda nasıl rezil haberlerde yeraldığını,konuklarını nasıl terslediğini,heleki Oğuz Yılmaz a ki çok severim onu yaptığın terbiyesizliği asla unutamam.

Arda ibo 1 yıl önce

Mezarın yolu görününce büyüklük taslamamayı öğrenmeye karar vermiş malum son