Çağlar Ertuğrul Teşkilat'tan ayrılan Tuncer Salman'a veda etti

Televizyon ekranlarının iddialı yapımı Teşkilat'ın kadrosundaki ayrılıklar devam ediyor. 48. bölümünde sezon finali yapacak olan dizide Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu ve Hakan Boyav'ın ayrılığının ardından; Tuncer Salman'ın da veda edeceği öğrenildi. Dizinin başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul, Salman için bir veda paylaşımı yaptı.

Ayrılıkların ardı arkasının kesilmediği Teşkilat dizisinde, son olarak Tuncer Salman diziye veda etti. Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal Yurtçu'nun başrolünde yer aldığı Teşkilat dizisinde, sezon finaline gidilirken kadrodan ayrılan oyuncular seyirciyi şaşkına uğrattı.

Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav ve Tuncer Salman'ın ayrıldığı dizinin hayranları şaşkınlıklarını gizleyemedi. Dizideki karakterleri çok seven ve yakınlık kuran Teşkilat seyircisi, yeni sezonda neler olacağını şimdiden merak etti.

Dizinin başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul, yaptığı paylaşımla Tuncer Salman'a veda etti. Salman için 'underrated' yani 'değeri bilinmeyen' ifadesini kullanan Ertuğrul, "Projede ismini duyunca heyecananmıştım! En "underrated" oyunculardan birisi Tuncer Salman... Başka işlerde de buluşmak üzere Teşkilat'ın Hakkı Dayı'sı emeğine sağlık!" ifadeleriyle Salman'a veda etti.

Ajda Pekkan: Ben ne kuşağıyım?

İLİŞKİLİ HABER

Ajda Pekkan: Ben ne kuşağıyım?
Serenay Sarıkaya'nın o hallerini gören kendini tutamadı!

İLİŞKİLİ HABER

Serenay Sarıkaya'nın o hallerini gören kendini tutamadı!
Teoman seyircilere seslendi "Kimse oturmasın"

İLİŞKİLİ HABER

Teoman seyircilere seslendi "Kimse oturmasın"

BİR YORUM YAPIN 3

s.eren 1 yıl önce

"underrated" ile ne demek istemiş anlamadım. önemsenmemiş oyuncu ne demek

serdar veda 1 yıl önce

sanada veda etsek filimden ayrılsan. başrole yakışmıyorsun konu yapım filim süper sen bozuyorsun anlamını bütünlüğünü

Mahmut 1 yıl önce

Asıl Serdarın vedasını görmek istiyoruz.