Selda Alkor 'İnatçı Gelin' karesiyle takipçilerini yıllar öncesine götürdü!

Türk sinemasının önemli isimlerinden biri olan usta oyuncu Selda Alkor, 1965 yılında Sapanca'da çekilen 'İnatçı Gelin' adlı filmin setinde meslektaşı Münir Özkul ve yönetmen Sırrı Gültekin ile birlikte çekildiği fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Yeşilçam'dan günümüze oyunculuk kariyerine ara vermeden devam eden usta oyuncu Selda Alkor, sosyal medya hesabından nostaljik bir paylaşımda bulundu. 

selda alkor

selda alkor

Alkor, 1965 yılında Sapanca'da çekilen 'İnatçı Gelin' filmin setinde meslektaşı Münir Özkul ve yönetmen Sırrı Gültekin ile birlikte objektif karşısında verdiği pozu yayınladı. Eski günleri yad eden 79 yaşındaki usta isim Alkor, gönderisinde "Elime 'İnatçı Gelin' filminden kamera arkası bir kare geçti. Rahmetle anıyorum, yönetmen Sırrı Gültekin ve Münir Özkul'u... Sapanca." ifadelerine yer verdi.

selda alkor inatçı gelin hatırası

selda alkor inatçı gelin hatırası

Sosyal medyayı aktif kullananlar ünlüler, geçmişte çektirdikleri fotoğrafları takipçileriyle paylaşıyor. Kimi çocukluk hallerini, kimileri de çalıştıkları sektöre giriş yaptığı ilk yıllarındaki görüntülerini yayınlıyor. Bazen de fotoğraflar arşivlerden çıkıyor...

Ünlü türkücü Ceylan Türkiye'deki sahne kıyafetleri hakkında konuştu!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü türkücü Ceylan Türkiye'deki sahne kıyafetleri hakkında konuştu!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0