Oyuncu Gökçe Akyıldız’ın yeni dizisi belli oldu!

Kırgın Çiçekler dizisiyle yıldızı parlayan Gökçe Akyıldız TRT'de yayınlanacak Civan Mert dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Geçmişte Kırgın Çiçekler dizisiyle yıldızı parlayan genç yıldızlar arasında yer alan Gökçe Akyıldız bir süredir yeni görüşmeler yapıyordu.

Yeni dizisi merak konusu olan Akyıldız, Sev Yapım’ın “Civan Mert” dizisiyle el sıkıştı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; TRT’de yayınlanacak projenin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturacak.

Gökçe Akyıldız

Gökçe Akyıldız

Senaryosunu Burcu Yılmaz ile Pınar Kaya’nın kaleme aldığı dizide Akyıldız, Sevda Erginci’nin başrol oynadığı projenin ikinci ana kadın karakteri oldu.

Böylece Akyıldız, Sevda Erginci’yle “El Kızı”nın ardından ikinci kez buluşmuş olacak.

Oyuncu İsmail Hacıoğlu’ndan yeni proje müjdesi!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu İsmail Hacıoğlu’ndan yeni proje müjdesi!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0