Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! 45 Bin liraya krem öneren Yasemin Özilhan ekonomist kesildi

Gereksiz harcamaları ve lüks yaşamıyla eleştirilerin hedefi haline gelen Yasemin Özilhan, kendisini haklı çıkarmak isterken komik duruma düştü. Katıldığı bir davette ekonomist kesilen eski oyuncu "Sadece benim kıyafetlerim ve takılarım pahalı değil. Peynir de süt de pahalı" diyerek sosyal medyada yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Yüzbinlerce liralık lüks kıyafetleri, özel tasarım mücevherleri, dünyaca ünlü markaların cilt bakım ürünleri ve milyon dolarlık eviyle magazin gündemini sık sık meşgul eden eski oyuncu şimdiki sosyetik güzel Yasemin Özilhan, katıldığı bir davette yaptığı yorumla dalga konusu haline geldi. 

Yasemin Özilhan

Yasemin Özilhan

2011 yılında iş insanı İzzet Özilhan ile nikah masasına oturduktan sonra yaşam tarzını tamamen değiştiren Özilhan, oyunculuğu da bırakmıştı. Geçtiğimiz aylarda kilosu 760 TL olan Pikan Cevizi ile tarif veren ve 45 Bin liralık yüz kremini şiddetle takipçilerine öneren Özilhan, bir an da ekonomist olmaya karar verdi. 

Yasemin Özilhan ve eşi İzzet Özilhan

Yasemin Özilhan ve eşi İzzet Özilhan

MARKA TAKINTIM YOK DİYOR AMA...

Milyonlarca lirayı har vurup harman savuran eski oyuncu, katıldığı davette hayat pahalılığından şikayet etti. Lüks markalar dışında hiçbir ürünü tercih etmeyen ünlü isim "Marka takıntım yok üzerime yakışanı giyerim" diyerek önce kendisiyle çelişti. Ardından sözlerine "Sadece benim kıyafetlerim ve takılarım pahalı değil ki. Artık her şey pahalı, peynir de pahalı süt de pahalı, özellikle kıyafetle ilgili bir şey değil." şeklinde devam ederek hayranlarının kendisine hak vermesini bekledi. 

Yasemin Özilhandan 45 bin liraya krem önerisi

Yasemin Özilhandan 45 bin liraya krem önerisi

Özilhan'ın bu yorumunu gören sosyal medya kullanıcıları "Acaba hayatında hiç peynir almış mı?", "Süt alamıyor ama 45 bin liraya krem öneriyor", "Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!" ve "Yasemin Hanım acaba siz yorum yapmasanız mı?" şeklinde tepki gösterdi. 

Muazzez Ersoy'un eski eşini duyanlar inanamadı! Meğer kendisinden de ünlü o oyuncuyla...

İLİŞKİLİ HABER

Muazzez Ersoy'un eski eşini duyanlar inanamadı! Meğer kendisinden de ünlü o oyuncuyla...

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0