Birol Güven'den yeni TRT dizisi geliyor! Seksenler'den sonra...

TRT'nin sevilen dizisi Seksenler'in final haberi adeta duyanları şoka uğrattı. Ancak dizinin yapımcısı Birol Güven aynı Seksenler tadında yeni bir dizi başlayacağının müjdesini verdi.

Başrolünde İlker Ayrık, Şoray Uzun, Özlem Türkad, Ayşe Tolga gibi isimlerim yer aldığı Seksenler dizisinde Rasim Öztekin'in ölümü sonrası hüzünlü bir hava geçmişti izleyicilere.  Seksenler dizisi TRT'de olmanın da rahatlığıyla yıllardır reyting kaygısı olmadan devam etmişti. Ancak dizide sona gelindi. 

Birol Güven imzalı dizi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Seksenler oyuncuları şimdiden yeni dizilerle anlaşma bile sağladı. 

Birol Güven'in de yine TRT için yeni bir dizi hazırladığı öğrenildi. Mükemmel Eşleşme adlı dizi için hazırlıklara başlayan Birol Güven, Seksenler için final bölümünü yazdı. 

Birol Güven SEKSENLER

Birol Güven SEKSENLER

MÜJDELİ HABER GELDİ

Ünlü senarist ve yapımcı Güven yeni bir dizi için kolları sıvadı. Yine TRT’de ekrana gelecek olan dizinin adı “Mükemmel Eşleşme”… Diziyi Altın Portakallı yönetmenimiz Emre Kavuk çekecek. Birol Güven’in yazdığı dizide başrolü Ahmet Kayakesen oynayacak. Kod adı “Görücü Usulü” olan dizi eğlenceli bir aile komedisini ekrana taşıyacak.

Haziran sonunda sete çıkması beklenen proje güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Mint Yapım’ın yeni projesinde Ayşegül Günay, Cem Zeynel Kılıç, Eylül Öztürk, Ayhan Taş, Volkan Severcan ve Asuman Dabak rol alacak.

Oyuncu İsmail Hacıoğlu’ndan yeni proje müjdesi!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu İsmail Hacıoğlu’ndan yeni proje müjdesi!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0