Eşini kaybeden Ece Erken ekranlara geri dönüyor!

Ece Erken'in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz ocak ayında Yeşilköy'de bulunan balıkçısında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Eşini kaybeden Ece Erken aylar sonra ekranlara döneceğini açıkladı.

Ece Erken-Şafak Mahmutyazıcıoğlu çift, Haziran 2021'de dünyaevine girmiş ve evlilik haberini "Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Yanımızda olan herkese teşekkür ederiz" mesajıyla duyurmuştu. Nikâh masasına oturduktan sadece yedi ay sonra Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticisi, avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu Yeşilköy'de bulunan balıkçıda uğradığı silahlı saldırı sonucu kaybeden Ece Erken, şimdilerde zor günleri atlatmaya çalışıyor.

Ece Erken-Şafak Mahmutyazıcıoğlu

Ece Erken-Şafak Mahmutyazıcıoğlu

EKRANLARA DÖNÜYOR!

Dün 1.040 TL'lik telefon faturasına "Kira gibisiniz pes" diyerek sitem eden Ece Erken, sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Eşini kaybettiğinden beri psikoloğa gittiğini söyleyen ve güçlü kalmaya çalıştığını ifade eden ünlü sunucu, kendisine gelen destek mesajlarına teşekkür etti.

Erken, bir takipçisinin; "Ekranlara dönmeni dört gözle bekliyorum. Ne zaman göreceğiz seni ekranlarda?" sorusuna da yanıt verdi. Bir çocuk annesi ünlü isim, ekranlara döneceği müjdesini; "Magazin programı değil. Görüşmeler var, az kaldı" sözleriyle duyurdu.

Eşinin soyadını alan taze damat Brooklyn Beckham milyonluk klasik otomobiliyle gündem oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Eşinin soyadını alan taze damat Brooklyn Beckham milyonluk klasik otomobiliyle gündem oldu!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0