MasterChef Güzide Mertcan paylaştı! Yasin Obuz'un yorumu dikkat çekti...

'MasterChef Türkiye'nin 2019 sezonunda yer alan Güzide Mertcan, sosyal medyada hazırladığı sofrayı paylaştı. Sevilen yemek programında aynı yıl Güzide ile mücadele eden Yasin Obuz'un arkadaşının sofrasına yaptığı yorum dikkat çekti.

TV8'de ekranlara gelen 'MasterChef Türkiye 2019' yarışmasıyla ünlenen ve son dört arasına adını yazdırmayı başaran Güzide Mertcan, uzun süre 7 milyon TL değerindeki villası ile sosyal medyada konuşulmuştu. Ardından bu evi satan Güzide, "Belli sebeplerden dolayı satmak istiyorduk ve sattık. Uzun zamandır beklediğimiz bir şey olduğu için ‘keşke’ demeyeceğim" açıklamasını yapmıştı.

MasterChef Güzide,

MasterChef Güzide,

Üç çocuk annesi MasterChef Güzide, zaman zaman yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Mertcan, son olarak 560 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından sofrasının fotoğrafını yayınladı.

MasterChef'in eski yarışmacılardan Yasin Obuz'un, "Tüm tarifler çok yakında" notunun yer aldığı bu gönderiye yorumu dikkatlerden kaçmadı. MasterChef'ten sonra iki kez de Survivor yarışmasında mücadele eden, bu sezon All Star 2022'ye erken veda eden Obuz, şu mesajı yazdı:

"Masan bile buram buram zenginlik kokuyor maşallah Güzide. Bi' evlatlık almadın beni yanına, abartmıyorum eli o kadar lezzetli ki Güzide'nin, hâlâ sarması aklımda. Suna da öyleydi."

Güzide

Güzide

Güzide Mertcan, birlikte yarıştıkları dönemde kendisine esprileriyle sıkça takılan arkadaşı Yasin Obuz'un çok konuşulan yorumuna yanıt vermedi.

 

 

Seda Bakan'dan Hadise itirafı!

İLİŞKİLİ HABER

Seda Bakan'dan Hadise itirafı!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0