Hülya Avşar açıklamasıyla gündem oldu: Z kuşağı beni yakalasın

Bir stüdyodan çıkarken kameralara takılan sanatçı Hülya Avşar, yeni çıkardığı "Sen Aşk Mısın?" şarkısı hakkında açıklama yaptı. Ünlü sanatçı, gelen yorumların çok güzel olduğunu ifade ederken, bu kadarını kendi bile beklemediğini belirtti. Z kuşağı hakkında yaptığı açıklama herkesi şaşırtırken, kendi kızının onu sallamadığını açıkladı.

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, Akatlar'dan çıkarken objektiflere takıldı. Keyifli hali ile muhabirlerin yönelttiği sorulara samimi yanıtlar verirken Avşar, sosyal medya paylaşımları ve yeni yaptırmaya başladığı çiftlik evinden bahsetti.

hülya avşar

hülya avşar

"ÇOK PARA HARCAYINCA OLUYOR!"

Avşar'a yöneltilen sorular arasında stüdyodan çıkmasıyla yeni şarkı mı geliyor sorusuna "Evet yeni şarkılar için Ayvalık'tan döndüm, hemen stüdyoya girdim." ifadesini kullandı. Yeni çıkardığı şarkısı "Sen Aşk Mısın?" üzerine konuşurken "Şarkım çok sevildi, ne yalan söyleyeyim bu kadarını ben de beklemiyordum. Çok para harcayınca oluyormuş demek ki. Ama gençleri kendine çekeceğini biliyordum." açıklamasında bulundu.

hülya avşar

hülya avşar

ŞARKISI YARGI DİZİSİNDE ÇALDI

Şarkısı "Yargı" dizisinin son sahnesinde yer aldığını belirten ünlü şarkıcı Avşar, "Çok mutlu oldum. Gurur verici şeyler bunlar, emek olunca oluyor." şeklinde ifade etti.

hülya avşar

hülya avşar

"Z KUŞAĞI BENİ YAKALASIN"

Sosyal medyayı aktif kullanan Hülya Avşar, YouTube'a geri dönmesi üzerine "3 bölüm yayınlandı, o da çok iyi gidiyor. Tam da yerini buldu dijitalde, sosyal medyaya biraz önem veriyorum hatta TikTok'ta da bir şeyler yapmaya başladım. 'Z kuşağını yakalayayım' gibi bir amacım yok ama onlar beni istiyorlarsa yakalayabilirler ama ben onlara gidebileceğimi düşünmüyorum. Dijitale baya yüklü girdim." açıklamasıyla gündeme bomba gibi düştü.

hülya avşar z kuşağı açıklaması

hülya avşar z kuşağı açıklaması

MÜZİKAL TEKLİFİNİ REDDETTİ 

Her an bir tiyatro ya da sinemada oynayabileceğini ifade ederken, daha önce müzikal teklifinin geldiğini ama provaları ve çalışmasının uzun sürecinden kabul etmediğini belirtti. 

hülya avşar

hülya avşar

"ZEHRA SALLAYIP DURUYOR"

Muhabirlerin "Bir çiftlik evi yaptırıyordunuz, hatta Zehra'da ilgilenecekti. Son durum nedir?" sorusuna da cevap veren ünlü isim "Evet evet devam ediyor, pandemi girince araya mecburen durduk pandemi de kimse çalışmak istemedi onlar da haklılar. Zehra biraz salladı beni, çünkü Zehra daha çok hoşuna giden önemli şeyler ile ilgileniyor. O yüzden beni tamamen sallayıp duruyor" açıklamasında bulunup yoluna devam etti.

Oyuncu Reha Özcan köpek saldırısına uğradı

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Reha Özcan köpek saldırısına uğradı
Demet Evgar'ın ev düğünü semti rahatsız etti: Yaşlısı hastası demeden mahvettiler!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Evgar'ın ev düğünü semti rahatsız etti: Yaşlısı hastası demeden mahvettiler!

BİR YORUM YAPIN 1

sezayi 1 yıl önce

z kuşağının ilgisini çekemezsin.senin benim kuşağın günlük yaşardı.kefenin cebi yok derdik ama kefen parası biriktirirdik.şimdi kefen parasınıda belediyeler karşılıyor.bu yaşta artık dünyanın bir anlamı yok yaşamak kalan ömrümüzden başka.hiç mi için yanmıyor? çektin gittin insafsız neleri hatırıma gelirken.