Oyuncu Şükran Ovalı'dan eşi Caner Erkin hakkında şaşırtan evlilik itirafı!

2017'de futbolcu Caner Erkin ile dünyaevine giren oyuncu Şükran Ovalı, 2018 yılında kucağına aldığı kızı Mihran Ela ile mutlu bir evlilik hayatı sürüyor. Ovalı anne olduktan sonraki değişimi için "Caner iyi ki vazgeçmedi" ifadesini kullandı.

Şimdilerde sevilen dizi "Yargı"da "Savcı Derya"yı canlandıran Şükran Ovalı, bir dergi için röportaj verdi. Eşi futbolcu Caner'i ve kızı Mihran Ela'yı anlatan Ovalı, anne olduktan sonra zor dönemlerden geçtiğini ifade etti.

caner ekin ve eşi şükran ovalı

caner ekin ve eşi şükran ovalı

"BOLCA ZAMAN GEÇİRDİK"

Uzun bir aradan sonra ekranlara dönen Şükran Ovalı, ekranlarda olmadığı sürelerde kızıyla ilgilendiğini, tiyatro ve dijital projelerde yer aldığını ifade etti. Pandemi döneminde ise kızını büyütmek için güzel bir vakte sahip olduğunu belirten Ovalı "O süreçte de Caner’le birlikte kızımızı büyüttük, birlikte bolca zaman geçirdik. Ne mutlu bize." açıklamasında bulundu.

caner erkin, eşi şükran ovalı ve kızları

caner erkin, eşi şükran ovalı ve kızları

"KIZIMLA TAMAMLANDIM"

Anne olduktan sonra bir çok değişimin peşinde devam ettiğini belirten Ovalı "Anne olunca çok fazla değişim de beraberinde geliyor bence, inan anlatmaya kalksam buraya sığmaz. Anne olmadan önce sanki daha fazla kendinizi etrafa onaylatmaya çalışıyorsunuz, meslek hayatınızı da özel hayatınızı da… Ama Mihran’la birlikte ben de bir birey olduğumun farkına vardım. Onaylatma duygum kalmadı ve hayatta en çok kızımı sevecek olmak rahatlattı beni. Gerçekten düşünüyorum da onsuz ne yapmışım bunca zaman… Mihran olmadan önce sanki eksikmişim ve kızımla tamamlandığımı hissediyorum… Onunla yeniden doğdum diyebilirim. Hep güçlü bir kadındım, yıllardır kendi ayaklarım üzerinde duruyorum ama artık daha güçlü hissediyorum kendimi. Kısa yoldan söylemem gerekirse, hamdım piştim diyebilirim." ifadelerini kullandı.

caner erkin eşi şükran ovalı ve kızları

caner erkin eşi şükran ovalı ve kızları

"BERABER BÜYÜTÜYORUZ"

Hayatın kendine verdiklerine daima şükrettiğini belirten Ovalı, dengeyi ilk önce kendi içinde kurduğunu açıkladı. Ovalı "Hayatta çok planlı ilerleyen, plan yapmayı seven biri değilim akışa teslim oluyorum çoğunlukla. Çok iyi bir yol arkadaşım, eşim var. Mihran’ın doğumundan bu yana bana çok yardımcı oldu. Beraber büyütüyoruz kızımızı çok şükür. Bu dengeyi de birlikte kuruyoruz Caner’le. İş konusuna gelince; işimi çok severek yapıyorum. Ve her zaman da yapmaya devam etmek istiyorum. Sahnede olmaktan, sette olmaktan müthiş keyif alıyorum. " şeklinde açıkladı.

şükran ovalı ve eşi caner erkin

şükran ovalı ve eşi caner erkin

"İYİ Kİ CANER..."

Caner Erkin'den önce veliliğe dair bir düşüncesi olmadığını dile getiren ünlü oyuncu Ovalı "Çok şükür ki Caner’le yollarımız kesişti, şimdi ailem her şeyim ve tekrar iyi ki diyorum. Tanıdıkça iyi ki diyorum iyi ki çocuğumun babası…" açıklamasında bulundu.

Demet Evgar'ın ev düğünü semti rahatsız etti: Yaşlısı hastası demeden mahvettiler!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Evgar'ın ev düğünü semti rahatsız etti: Yaşlısı hastası demeden mahvettiler!

BİR YORUM YAPIN 0