Gülsim Ali İlhan'dan sert çıkış: Herkes estetikli!

'Gönül Dağı' dizisiyle gönüllere taht kuran ve büyük bir kitlesi oluşan Gülsim Ali, bir konuştu pir konuştu. Herkesin estetikli ve efektli oluşundan rahatsızlığını dile getiren Gülsim Ali İlhan, "Belki insanlar beni yargılayacak bilmiyorum" ifadeleriyle bu konudaki fikirlerini anlattı.

'Gönül Dağı' dizisinin kadrosundan ayrılacağı ile gündeme gelen ünlü yıldız Gülsim Ali İlhan, son dönemin en dikkat çeken konularından biri olan estetik konusunda fikirlerini aktardı.

"GÜZELLİK BASKISINI BİZ Mİ BÜYÜTTÜK ACABA?"

Estetiği bulunmayan güzel oyuncu, herkesi şaşırtan bir çıkışla bir açıklamada bulundu:

“Güzellik baskısını biz mi bu kadar büyüttük acaba? Güzellik diye bir şey kalmadı, herkes fotoşoplu, filtreli ve estetikli. Ben bunlara karşıyım, gencecik kızların, hatta erkeklerin de bu kadar çok kendileri dışında biri gibi olmalarından endişe duyuyorum. Belki insanlar beni yargılayacak, bilmiyorum. Ama ben gördüklerimi ve hissettiklerimi paylaşıyorum.”

Aleyna Tilki ile Demet Akalın kapışmasına Mustafa Topaloğlu'da katıldı! Sinirden küplere bindi

İLİŞKİLİ HABER

Aleyna Tilki ile Demet Akalın kapışmasına Mustafa Topaloğlu'da katıldı! Sinirden küplere bindi

BİR YORUM YAPIN 5

ZPGE 11 ay önce

Çok haklısınız, rahatsız olan yanlış biliyordur, çünkü dediğiniz gibi insanlar kendilerini tanınmayacak hâle getirdiler, güzelliklerinin farkında değiller,Allah her canlıyı mükemmel bir biçimde yaratmıştır.Elhamdülillah.Yeterki bunu farkedin.Hobi hâline getirdiniz.Zaten doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar demişler. Biraz insanların doğru sözünü önemseyip,uygulayın hayatınız çok güzel olur inşAllah.İnsan kendinin estetiksiz doğal güzel olduğunu bilince çok mutlu oluyor inanın,sonradan pişman olacağınız şeyler yapmayın lütfen.

Beren 1 yıl önce

Cok hakli

Toplam 3 beğeni

Diyarbekri 1 yıl önce

Yerinde bir tespit.

Toplam 3 beğeni

isimsiz 1 yıl önce

doğru söylemiş. Allah insanı en güzel şekilde yarattı. "Naylon" laşmaya gerek yok! Bırakın sizi seven olduğunuz gibi sevsin.

Toplam 6 beğeni

muhidtin atlıhan 1 yıl önce

Tebrik ederim çok güzel bir konuya deginmişsiniz aykırı sesler mutlaka olacaktır siz dogru bildiğiniz yolda yürüyün

Toplam 6 beğeni