Engin Altan Düzyatan'ın eşi Neslişah Alkoçlar'ın karavanının fiyatı gündem oldu!

Son günlerde sette geçirdiği sakatlık nedeniyle zor günler geçiren Engin Altan Düzyatan, fırsat buldukça ailesiyle birlikte zaman geçiriyor. Son olarak Engin Altan Düzyatan'ın eşi Neslişah Alkoçlar karavandan pozlarını paylaştı. Çiftin karavanlarının fiyatı sosyal medyada olay oldu.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinden ayrılan Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar karavanlarıyla gündeme oldu. Sosyal medyada aktif olan ünlüler arasında yer aslan  Neslişah Alkoçlar'ın paylaştığı pozlardan sonra ünlü çiftin karavanlarının fiyatı ortaya çıktı.

engin altan düzyatan

engin altan düzyatan

6 yaşındaki oğulları Emir'in motocross yarışını izleyen ünlü çift, İstanbul dışında konaklamak için de lüks bir otel yerine karavanı tercih etti.

engin altan düzyatan karavanın fiyatı

engin altan düzyatan karavanın fiyatı

FİYATI DUDAK UÇUKLATTI!

Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar iki çocuklarıyla yaklaşık 950 bin TL'lik karavanlarında keyif yaptı. Neslişah Alkoçlar'ın paylaşımlarına "Yaşıyorsunuz bu hayatı" yorumları geldi.

neslihan alkoçlar

neslihan alkoçlar

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 8

Yakut Tunç 1 yıl önce

Ucuz...! Calişıyor kazaniyor. Dizileri süper..! Yakışır.

Yakut 1 yıl önce

Ucuz...! Calişıyor kazaniyor. Dizileri süper..! Yakışır.

Müslüman türk 1 yıl önce

300bin tl artik para degil bende 1milyon felan vermiş sandım.zaten normal karavan fiyatı o kadar

ferhatt 1 yıl önce

Bu adamın hakkı ödenmez bence dizi karşıtı olsam da ( istisnalar hariç ) bu adam kaç kişinin müslüman olmasına katkıda bulundu inanmayan küçük bir araştırmayla bulabilir bunları Diriliş Ertuğrul vesilesiyle Elhamdülillah iki elin parmaklarını geçti Müslüman sayısı.Aldıkları helal olsun.

Toplam 1 beğeni

Aaa 1 yıl önce

Dolarmı

Yorumların Tümünü Okuyun