Mahkum dizisinde şoke eden veda! Gelmesiyle gitmesi bir oldu

Son dönemin büyük yankı uyandıran dizisi Mahkum'da şaşırtan bir gelişme yaşandı. Dizinin kadrosundan önemli bir ismin ayrılacağı haberi, dizinin hayranlarını şaşırttı. Sezon finalinde ayrılacağı öğrenilen oyuncu, diziye daha yeni dahil olmuştu...

Perşembe akşamlarının rekortmen dizisi Mahkum da diğer diziler gibi sezon sonu finaline gidiyor. Oyuncu kadrosu ve oyunculuklarıyla göz dolduran dizinin büyük bir hayran kitlesi bulunuyor. Önümüzdeki sezon da ekranlarda olacağı kesinleşen dizinin oyuncu kadrosundan bir oyuncunun ayrılacağı bilgisi hayranları korkuttu. 

AYRILIK KESİNLEŞTİ

Mahkum dizisinde 'Sinyor' karakterini oynayan Talat Bulut'un dizi kadrosundan ayrılacağı kesinleşti. Diziye 10 bölüm konuk olan Talat Bulut Mahkum oyuncu kadrosundan ayrılacağını duyurdu. Etkili oyunculuğuyla her projede farkını ortaya oyuncu zaten daha önce ayrılık sinyalini vermişti.

Talat Bulut'un Mahkum dizisinden ayrılması Sinyor karakterinin de sonunu getirdi. Başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu'nun oynadığı, yönetmenliğini Volkan kocatürk'ün yaptığı Mahkum dizisi sezon finali bu hafta olacak.

Sinyor karakteriyle 10 bölüm konuk olan Talat Bulut, diziye veda edecek. Etkili oyunculuğuyla her projede farkını ortaya koyan usta aktör diziye başladığı hafta yaptığı paylaşımının altına “Misafir oldum” mesajını düşmüştü.

Ünlü şarkıcı Keremcem'den şaşırtan evlilik açıklaması!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı Keremcem'den şaşırtan evlilik açıklaması!
Demet Özdemir'den nişanlısı Oğuzhan Koç'u kızdıracak laflar!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Özdemir'den nişanlısı Oğuzhan Koç'u kızdıracak laflar!

BİR YORUM YAPIN 0